Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Roger

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Roger

10 nudne.
    11. genialne podoba mi się kadr, kąt kamery, samochód, kolorystyka,
    12. jak wyżej (11., nie 10 ) za wyjątkiem tego, że za ciemno tutaj. A moje ulubione "świecące się tylne światła w ciemności" nie pomagają

Komentarz

10 - ładne, wyraźne
      11 - chyba lepsze od poprzedniego, ale nie przepadam za taką kolorystyką
      12 - najmniej podoba mi się z tej sesji - może dlatego że często skupiam się na środku zdjęcia

Komentarz

11 zdecydowanie najładniejsze, inne też nie są złe.
        Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Z Genki świetne są 4 i 5... czyli wszystkie Ostatni Viper także przypadł mi do gustu, zwłaszcza numer 72.

Komentarz

Witam ponownie po przerwie. Tak nareszcie wróciłem z czego bardzo się cieszę. Bowiem nie miałem ochoty na pstrykanie żadnych fot a do tego doszła masa obowiązków. Tak więc na dobre rozpoczęcie roku szkolnego sesyjka ode mnie Dziś oczywiście nocna jazda.

//Jeśli zdjęcia są rozmazane proszę na nie nacisnąć lewym przyciskiem myszy//

Komentarz

Przepraszam Cię (Roger) , że nie odezwałem się do Ciebie w sprawie Vipera. Pozwól, że odezwę się teraz. Zdjęcia są wspaniałe, może 1 - trochę nudna, pozostałe dwa bardzo mi się podobają. Co do lexusa, to tak: 14 - wspaniŁe, zabiłeś mnie ( prawie ) tym ujęciem i dzewami. 13 - ładnie . 15 - to samo co 14 i 16 - eleganckie, proste, czyste, czego chcieć więcej . Przerwa dobrze Ci zrobiła .

Komentarz

Całkiem ładne te zdjęcia, bez wad.

Komentarz

13 i 16. 14 i 15: mi się nie podobają z tej strony samochodu ujęcia, i wogóle takie zazwyczajne (wiem, żę się niedokładnie określiłem, no ale cóż )
                  Za to na + kolorystyka i klimat wyciekający ze wszystkich zdjęć.

Komentarz

13 i 16 naprawdę dobre, reszta na średnim poziomie.
                    GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
                    Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Ładne auto na dobrej trasie. Zdjęcia przyjemne dla oka, niestety nic poza tym. Rozumiem że nie każdy jest Plotkiem czy Rafem ale wiem ze potrafisz nas zachwycic nie łam się przełam się Jest ok ale chcemy żeby było zajebiście.

Komentarz

Wow. Dziękuje za komentarze. Nie spodziewałem się, że aż tyle osób tutaj napiszę cokolwiek. Dziękuje wam jeszcze raz za to iż znaleźliście czas aby ocenić moje fotki. Natomiast teraz przechodzimy do tzw. punktu kulminacyjnego. Z sesji lans na czerwony Przy okazji proszę nie oceniać zdjęć bonusowych pod względem kadrów, wykonania itp. Są to zdjęcia czysto dodatkowe. Nie starałem się przy ich wykonywaniu a jedynie skupiałem się na tym co one mają przedstawiać.

Dreadlock, odnośnie zdjęć masz rację mogą być lepsze. Lecz zdjęcie samo nigdy nie będzie najdoskonalszym. Wystarczy sobie porównać zdjęcie PloTka z DJ Brabusem. Drugi pan nie używa obróbki i jego zdjęcia są bardzo ładne a zdjęcia PloTka są boskie. Wszystko też zależy od funkcji jakie posiada dany program. W Gimpie mam niewielkie pole manewru.

||Zdjęcia bonusowe||

Komentarz

Sorry, ale ocenię tylko zdjęcia bonusowe, są z*jebiste . Dobra tamte wyżej też ocenię nie, tak jak Dreadlock89 moje zdjęcia oceniał. 17 - czuć dynamikę, jest ładnie, no i te hamulce , 18 - przeciętne, ale ^dobre^. 19 - w tej sesji najlepsze, nie licząc bonusów .

Komentarz

Szału też nie ma, ale zdjęcia dobre Co prawda wolałem klimat z poprzednich zdjęć, ale tutaj jest z pewnością lepsze wykonanie. W 17. zdaje się chciałeś ująć tarcze hamulcowe, ale trochę za słabo to widać (może to być wina gry, nie wiem jak jest w praktyce) 18 i 19 jest dynamika i ogółem całkiemcałkiem, ale patrz: pierwsze zdanie

Komentarz

Bonusowe najciekawsze: Nie widziałem jeszcze żeby opona tak wpadała w teksturę no i pierwsze-kolosalna przewrotka

Komentarz

Wszystkie zdjęcia ładne, ale to bonusowe mnie dobiły. Taka przewrotka, i włażenie opony pod teksturę, pierwszy raz coś takiego widzę.

Komentarz

Pracuję...
                                X