Obrabiam je bo lubię, zdjęcia stają się wtedy ładniejsze. A po za tym czemu miałbym nie skorzystać z tej opcji skoro potrafię? RafDes obrabia, Plotek obrabia, snoop też niektóre obrabia... Tak jest, czasami będę wrzucał standardy ale nie zawsze :wink:
Foty dobre lecz nic nie wyrywa szczeny. Dwie ostatnie foty z GT-R'em podchodzą mi najbardziej. Suzuki też dobre a Kubelwagen z lekka odstaję...
Ta sesja lepsza. Najlepsze 19, 21 i 22 które się po prostu wyróżniają jakością spośród reszty.
A o zwyczajne, nie mam na myśli braku filtrów, tylko kadry, które dla mnie były zwyczajne
27-naprawdę pięknie, znaczy o nie to straszny wypadek, mam nadzieję, że kierowca przeżył . Z lfa eleganckie i ładne, ale nie jest to armagedon. Ogółem zdjęcia są dobre, ale mogły by być lepsze.
Do łamacza szczęk jeszcze daleko. Choć foty z Jagiem wyszły jak najbardziej na plus. Race Cary & LFA oceniłbym jako dobre zdjęcia lecz nie zachwycające. Cała reszta moim zdaniem średnia, na przeciętnym poziomie. Moim zdaniem na 24 światło źle pada. Mogłeś trochę pokombinować z jasnością podczas robienia zdjęcia. Zbyt po prostu oczoje* są te kolorki. Natomiast faworytem zostaje... 29 z LFA. Auto ładnie pokazane choć może akurat lepiej było by je puścić środkiem. Podoba mi się ze względu na ładny krajobraz, wspaniały samochód i to było by chyba na tyle... Może jedynie aparat bardziej obrócić.
Komentarz