Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Impact

Cieszy mnie, że powróciłeś
    Jest bardzo dobrze, nie masz się czego obawiać, tym bardziej, że to sesja rozgrzewająca Mam taką czutkę, że będzie się działo
    Jako najładniejsze chciałem wybrać #396, później zmieniłem zdanie bo zobaczyłem #397, po czym nastąpiła kolejna zmiana zdania przy #398 bo jest to tak rzadkie ujęcie, że musi wygrać wszystko co jest do wygrania

Btw, nie wiem jakim cudem pominąłem poprzednia sesję w Monte Carlo

Komentarz

Zamieszczone przez S.T.I.G
      391. Idealne warunki do jazdy Subaru , świetne, tak jak 397. Na 399 auto miało stać, czy jechać ?
      Był tam zaciągany ręczny - kręciły się tylko przednie koła ;]

Dziękuje za opinie i już niedługo z powrotem widzimy się na torze panowie.

Komentarz

Cóż. Jako, że mój długaśny pościk się skasował przez błąd Mozi to odpuszczę sobie pisanie i przejdę do rzeczy.

Zdjęcia oglądajcie w pełnej rozdzielczości! Ferrarka jest świeżutka a zdjęcie z Challengerem zeszłoroczne po lekkim liftingu.

Komentarz

Dopełnienie poprzedniej sesji. Okazało się, że error w Mozi sprawił iż trzy zdjęcia nie trafiły na forum...

Komentarz

Świetne zdjęcia przyczepię się jedynie do tego, że drugie zdjęcie z ferrari mogłeś zrobić troszkę wyżej z kątem w dół bo trochę razi przednia dokładka.. Trzecia ferrarka to bajka dobry klimat

Komentarz

Ode propsy, że z zdjęć nie wylewają się blury, cukierkowe filtry i fotoszopy. Są naturalne i przy tym przyjemne dla oka.

Komentarz

Dziękuje za komentarze Jako, że pon-wt i śr prawdopodobnie mnie nie ma to postanowiłem zrobić sesję na życzenie... Chce ktoś jakieś konkretne auto ujrzeć? ;]

Komentarz

Delta Integrale. Dawno jej tutaj nie widziałem.

Komentarz

Maserati Granturismo <3

Komentarz

No i cóż. Chwilowy brak weny dobiega końca. Żeby wakacje rozpocząć lepiej ogarnąłem wreszcie Photoshopa i tadam. Zapowiedź innej obróbki. Nie mam zamiaru bynajmniej z nią szaleć i pozostawać tylko przy poprawianiu zdjęć na bardziej realne barwy ;] Więc nie bójcie się, że będę szalał.

Tutaj taka lekka zapowiedź:

Komentarz

Czekam z niecierpliwością

Komentarz

Dziś trochę zakamarków Nurba a w kolejnej sesji tak jak obiecywałem - auta na życzenie ;]

Polecam oglądać w pełnej rozdzielczości.

Komentarz

Piękne auto
                            Piękne widoki
                            Piękny tor

bardzo mi się podoba, że nie tylko auta w tej sesji były najważniejsze

Komentarz

Zdjęcie z Nissanem genialne, ale ujęcia toru też super
                              Ja jestem zachwycony, bo w GT4 to chyba najbardziej denne graficznie miejsce w grze...

Komentarz

Nordchleife <3 jeździłbym

Komentarz

Pracuję...
                                X