Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Impact

Uwielbiam takie foty - zero 'cudownych' efektów, latających samochodów i cudów na kiju. Czysto, z ładnymi ujęciami - jak z prospektu. 366 zrywa włosy z bańki

Komentarz

Podobają mi się 363, 365 i zwłaszcza 367 - rzadko pojawiają się zdjęcia stojącego auta na trasie (większość, które robi, to w ruchu). Tu R8 wyszło bardzo przyjemnie.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Ładne zdjęcia,a a to Audi R8 na 367 zdjęciu wygląda jakby było robione w realu

Komentarz

Fajne ujęcia
          And the best is...
          Zamieszczone przez Impact
          przydrożny McDonald's
          :mrgreen:
          A ten nowy styl to ta czarna ramka na każdym zdjęciu?

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
            A ten nowy styl to ta czarna ramka na każdym zdjęciu?
            W pewnym sensie. Ten nowy styl to właśnie takowa ramka i nieco zmian w przeróbce. Teraz głównie bawię się jasnością i ciemnością co według mnie ładniej się prezentuje. Przy okazji dziękuje za komentarze i odwdzięczę się tym samym.

A jutro przygotujcie się na szok

Komentarz

Ho ho... Zaliczyłem długie jutro W każdym razie sorki, że ostatnio tak dawno nic nie wrzucałem ale coś spieprzyły mi się ustawienia, zdjęcia na telewizorku wyglądały tragicznie brak było w nich ostrości. Nie wiem czy to wina TV'ka, konsoli czy po prostu ustawienia jakoś mi po przeskakiwały... Więc po raz drugi przepraszam i mam nadzieję, że jeszcze ktoś tu zaglądnie i oceni mój lekki wysiłek Również brniemy do 400-setnego zdjęcia. Postaram się aby było zajedwabiste.

Komentarz

Świetne ujęcia...
                Zdjęcie nr 368 jest (moim zdaniem oczywiście) przepiękne!!

Komentarz

Jak wyżej - 368 gennialne

Komentarz

368 jest zajeświetne.

Komentarz

Dla mnie wszystkie cudowne.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Wiatraki w tle po prostu epickie, ta beemka ogólnie świetnie pasuje do tej sesji, mistrzowskie zdjęcia!
                        368 faworyt.

Komentarz

I'm Back! Wróciłem! Jeśli w ogóle tu ktoś zagląda to się cieszę... W każdym razie wrzucam nową sesję, może wam się spodoba

Komentarz

Zaczynam się powoli wkręcać ( z powrotem) w PM.. Fociszony są ciekawe, ba świetne, lecz 374 jest chyba troszkę zbyt rozmyte... 375.. Nie wiedziałem, że zaciski mogą mieć taki kształt 372 to ideał...

Komentarz

Auto ogólnie dziwnie wygląda, ale zdjęcia świetne.
                              Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Ech, gdyby TVR wyglądał zwyczajnie, to niezasługiwałby na bycie nim
                                Wszystkie miód może poza 374 przez to dziwne rozmycie asfaltu, ale ja sie chyba zbytnio czepiam ;p
                                I + za pojazd i kolorystykę

Komentarz

Pracuję...
                                X