Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Impact

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] Impact

Zamieszczone przez Dj Brabus
    widzę ogień pod autem?
    Powiedzmy. Tak na prawdę w każdej galerii jak widziałem ogień z rury to zawsze był zwyczajny a ja postanowiłem przedstawić nieco dynamiczniejszy ogień

Zamieszczone przez Dj Brabus
    rozumiem, że to Twój autorski podpis?
    Dokładnie...

Dziś mniejszy mam nadzieję, że pod względem jakościowym bdb wrzut. Toyota 86 + Deep Forest czyli to co lubię. W najbliższym czasie postaram się powtórzyć i zrobić coś ładnego w stylu Mustanga i Kobry.

Komentarz

Pierwsze dwa zdjęcia znakomite - brawo!
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

1, 2 i 4 to bardzo fajne zdjęcia, szczególnie 2 jak toyota "patrzy się" na nas. :
        3 nie przypadło mi do gustu.
        GRAN TURISMO 4 ALL GOLD LICENSES AND DRIVING MISSIONS
        Moja galeria - gt4-photo-mode/tycha-t6552.html

Komentarz

Wszystkie foty bardzo ladne. Nie ma sie do czego przyczepic. Wrecz przeciwnie - jest co podziwiac :wink:

Komentarz

322 i 323 mnie zniszczyły Super sesja!
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

140 postów, 1000 wyświetleń i 10 stron Nigdy nie sądziłem, że moja galeria będzie aż tak popularna w tak małym okresie czasu (bo została założona dopiero 31 marca). Za co dziękuje wszystkim, tak samo dziękuje za komentarze i odwdzięczę się tym samym. No i już widzę, że ostatnie wrzuty coraz bardziej wam się podobają co niezmiernie mnie cieszy bo w końcu nie pstrykam tego tylko dla siebie (dla siebie i dla was oczywiście)...

Natomiast dziś luźniejsza sesja nie wiem czy tak bardzo podejdzie wam jak dwie ostatnie, bo dziś były jakieś problemy. Otóż zawsze wydawało mi się, że na Grand Valley Speedway jest jaśniej a tu proszę większość elementów zacienionych. A pro po Tokyo, również mam zamiar ,,zaatakować'' je w najbliższym czasie. Więc GVS + SP1 oraz stare dwie foty z Toskanii + Evory.

Jedna zmiana:
              Jak pewnie zauważyliście od ostatniego czasu moje sesje zawierają mniej zdjęć niż zazwyczaj i tak będzie. Teraz wrzuty będą zawierały od 2/3 do 5 zdjęć. Oprócz mniejszej ilości będą wrzucane częściej.

Komentarz

Evora, ślicznie wyszła A w zdjęciu 326 wydech wygląda jak z klocków LEGO
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Miałem wrzucać Evorę, ale mnie trochę ubiegłeś :wink: Ostatnie dwa zdjęcia są najlepsze - niezły lakier.

Komentarz

326, 329 i 330 - to najlepsze zdjęcia tego doładowania. Zwłaszcza na 326 widać znakomitą jakość i dopracowanie auta.
                    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Dokładnie, zgadzam się z tobą w 100% snoop, że ten wydech właśnie tak wygląda. Dopracowanie auta wręcz znakomite (nie licząc w/w zewnętrznej części). Dziś luźniejsza sesja, która nie poszła po mojej myśli ale i tak ją wstawiam. To atak na zaciemniony High Speed Ring.

Komentarz

Zdjęcie 334 najlepsze z ostatniej, niezłe też 333. 332 nie, nie lubię ciepłego filtra.

Edyta: Pochrzaniły mi się numery zdjęć, wyszło że 2x oceniłem to samo

Komentarz

332 świetnie wyszło, ma dobry klimat. Podoba mi się także 335.
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Witam was po przerwie. Jeśli ktoś zapomniał kim jestem to niech sobie lepiej przypomni. Na wstępie chciałbym podziękować za dwie rzeczy pierwsza za komentarze jakie tutaj po sobie zostawiacie dzięki, którym kroczę po coraz lepszej ścieżce. Druga za przeciągnięcie mnie na drugą stronę ,,mocy'' przez RafDesa, z którym ostatnio szalejemy online. Więc chciałbym podziękować RafDes'owi oraz DeNi'emu za ostatnią wspólną grę niestety tak się złożyło, że Krazio już nie był w stanie z nami polatać bokiem no ale cóż... Dziś mam dla was wrzut, który oddaje chwałę naszym ostatnim wyczynom na Nurburning GP/D i oczywiście do miłego zobaczenia wszystkim na online (od teraz będę siedział tylko na drifcie)...

5 dni nic nie wrzucałem może wpierw się wytłumaczę. Jak zapewne wiecie każdy fotograf w końcu przeżywa totalną monotonię lub nie ma pomysłów a niekiedy ma bezsenność i nie może się skupić na niczym. U mnie trafiły się dwa przypadki, dwie zarwane nocki + brak pomysłów doprowadziły mnie do stanu gdzie musiałem wyżyć się online. Spędziłem tam długie godziny... I wiecie sami co...

Bez zbędnego dalszego ględzenia prezentuję wam nową dzisiejszą, świeżą sesję... Jutro też coś wrzucę najprawdopodobniej TII na Tokyo zobaczymy.

Komentarz

Zamieszczone przez Impact
                              Witam was po przerwie. Jeśli ktoś zapomniał kim jestem to niech sobie lepiej przypomni
                              Był tu kiedyś jakiś Impact, ale to było daaaawno temu. Nie pamiętam kolegi.

Zamieszczone przez Impact
                              5 dni nic nie wrzucałem może wpierw się wytłumaczę
                              Nie tłumacz się - każdy z nas ma "pozakonsolowe" obowiązki i wpada tu częściej lub rzadziej.

A odnośnie zdjęć - 339 rozwala na łopatki i miażdży czaszkę! Brawo, takie zdjęcie od Ciebie to pełny szacun!
                              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Oh Impact, przepraszam was za to kalectwo Dawno nie grałem w GT5, o fotkach nie wspominając.. Niedługo może coś przyfocę..
                                Dwie pierwsze fotki best

Komentarz

Pracuję...
                                X