Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Ranker

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Ranker

Ciekawe zdjęcia - fajnie wyglądają 22 i 25. Ja od siebie dodam jeszcze, żebyś pobawił się z czasem naświetlania i przesłoną - będą fajne efekty rozmazanego tła.
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dla mnie Furai najlepsza
      Kombinuj i ucz się dalej bo widać potencjał :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Patras_97
        31 Aż mnie ciarki przeszły
        Dzięki Teraz postanowiłem zrobić nieco bardziej luźną sesję, w której nie starałem się na maxa i mam nadzieję, że wyszła dosyć dobrze. Jest to potrójna sesja Zonda R '09 & Alfa Romeo 8C Competizione '08 i Nissan C-West Razo Silvia '01.

Tak jak obiecałem... Lecz plany się zmieniły, jutro kolega otrzyma konsolę także jutro się razem pościgamy i już jutro będziecie mogli podziwiać pojedynek.

Dj Brabus - pobawię się, coś jutro posprawdzam, pokombinuję i może wyjdzie jakiś ciekawy efekt także zapraszam w szczególności jutro.

PloTek_1 dziękuje za komentarz, mi też się bardzo podobała Furai bo jest to chyba jeden z moich ulubionych japońców. Dzięki

A to zdjęcia, które znalazłem jeszcze z kiedyś, czyli tak sprzed paru dni zdjęć tych nie opublikowałem sam nie wiem czemu. Także jutro pojedynek subaru kontra lancer i jakiś bonus w postaci auta, które dodatkowo wybiorę do osobnej sesji.

Dzięki za rady jutro coś pokombinuję, pobawię się i może wyjdzie jakiś niezamierzony lecz bardzo fajny efekt.

Komentarz

Zonda jest niezła
          Ogólnie coraz lepsze zdjęcia robisz
          A-Spec- 40 lvl
          B-Spec- 40 lvl

Komentarz

No szkoda, że nikt nie skomentował powyższych sesji ale może jak ktoś wpadnie to je oceni. Saruto dzięki za komentarz i dopiero teraz spostrzegłem się, że mieszkamy dosyć niedaleki kawał od siebie a dokładniej 50/60 kilometrów, godzina drogi...

A tutaj mój obiecany pojedynek arcyrywali, który miał się odbyć w piątek lecz odbył się dzisiaj dlatego też nie zdążyłem przygotować żadnej dłuższej, krótszej zapowiedzi.

Komentarz

Zdjęcia ogólnie dobre, ale dużo kadrów się powtarza, przez co oglądanie twoich fotek na dłuższą metę może być monotonne.

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                Zdjęcia ogólnie dobre, ale dużo kadrów się powtarza, przez co oglądanie twoich fotek na dłuższą metę może być monotonne.
                Efekt był zamierzony bo był to też swojego rodzaju pojedynek na wygląd. Czyli pokazanie tyłu subaru i lancera. Oraz obu boków, następna sesja już będzie bez powtórek tutaj równie chciałem wam pokazać różnicę wyglądu. Na jutro zapowiadam jakiegoś Mercedesa, jakiego to się jeszcze zobaczy.

Komentarz

A chyba że Może starego SL'a?

Komentarz

Ostatnia sesja słaba skup się na jakości, a nie ilości dodawanych sesji w ciągu dnia
                    A-Spec- 40 lvl
                    B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez DeNi
                      A chyba że Może starego SL'a?
                      A czemu nie... Jutrzejsza sesja ze starym SLS.

Zamieszczone przez saruto
                      Ostatnia sesja słaba skup się na jakości, a nie ilości dodawanych sesji w ciągu dnia
                      Jutrzejsza na pewno będzie lepsza bo szczerze mówiąc osobiście wolę solowe sesje...

Komentarz

Poniekąd jakościowo jest lepiej ale..
                        - z sesji z alfą i zondą nie zwrócę na to uwagi, bo tak jak napisałeś zdjęcia są "starsze", przynajmniej taką mam nadzieję, że nie były robione po Furaiu i wybiorę foty #36 i #44 jako te, które są dla mnie naj z tego wrzutu
                        - ale już w następnej z Lancerem i Imprezą doczepię się do kadrów np #60, 61 - mogłeś trochę oddalić kamerę, żeby ujęło cały przód, imo lepiej by to wyglądało
                        - następnie (gryzie mnie to strasznie ), przykładowo na 10 zdjęć - 2 z nich są skadrowane tak, że auto nie jest w centrum zdjęcia. Dla porównania #57, a #58. Jak dla mnie za dużo tych "wycentrowanych"

Żeby nie było, że tylko narzekam Widać, że idziesz w dobrym kierunku i starasz się coś robić z fotami, słuchasz porad i stopniowo wdrażasz je życie. Pojedynek pomiędzy Subaru, a Mitsu podoba mi się, #54 i #58 (pomimo centry, która tu świetnie oddaje specyficzność zdjęcia) dla mnie bomba.
                        Życzę powodzenia i nowych pomysłów w następnych sesjach

Komentarz

Widać progres, zdjęcia z Fiatem najlepsze z calej Galerii. Gdyby #25 nie było tak wykręcone, było by to mistrzowskie ujęcie jak dla mnie. Pracuj, myśl kombinuj!

Komentarz

Pomysł już na na następną sesję zaświtał. RafDes przy następnej sesji jutrzejszej z Mercem postaram się go umieścić na 70% zdjęć nie na środku... Teraz foty z Audi TTS. Dziś widziałem akurat takie samo z tym, że bez lotki i postanowiłem pstryknąć mu sesję oczywiście odpowiednika w GT5. Także sesję z mercedesem przekładam na jutro.

Komentarz

Zdjęcia fajne, widać, że się starasz 73 jest na wysokim poziomie, tylko gdyby nie ta miniatura. Staraj bardziej skupiać się na oryginalnych i niekonwencjonalnych (ale bez przesady) ujęciach niż na ilości zdjęć a i jeszcze jedna rada ode mnie... przy takim krajobrazie WIĘCEJ DYNAMIKI! ODZWIERCIEDLENIA PRĘDKOŚCI! Czyli:

Zamieszczone przez snoop
                              Dokładnie o to mi chodziło Co do ustawień polecam dać "panoramowanie" na 3 a f na jak największą wartość (np. 1/60 zamiast np. 1/8000).

Komentarz

Zamieszczone przez FileT
                                Zdjęcia fajne, widać, że się starasz 73 jest na wysokim poziomie, tylko gdyby nie ta miniatura. Staraj bardziej skupiać się na oryginalnych i niekonwencjonalnych (ale bez przesady) ujęciach niż na ilości zdjęć a i jeszcze jedna rada ode mnie... przy takim krajobrazie WIĘCEJ DYNAMIKI! ODZWIERCIEDLENIA PRĘDKOŚCI! Czyli:

Zamieszczone przez snoop
                                Dokładnie o to mi chodziło Co do ustawień polecam dać "panoramowanie" na 3 a f na jak największą wartość (np. 1/60 zamiast np. 1/8000).
                                Dzięki ale szczerze ci powiem, że bez miniatury zdjęcie wydawało mi się takie kiczowate, słabe kolory nic ciekawego a jak dodałem miniaturę to od razu lepiej wyszło. Dziś zarobię trochę kasy może trafię na jakieś fajne wyścigowe rarytasy na giełdzie, pokupuję i jutro strzelę jakąś sesję nowiutkim maszynom. Jest ustawione tak jak jest tam napisane. Jutro zrobię sesję, w której zastosuję się do waszych wszystkich rad także do zobaczenia jutro.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X