Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Awesome

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Awesome

Od razu na wstępie powiem, że fotografowaniem w GT5 zajmuje się od niedawna natomiast fotki już w realnym świecie pykam odkąd sięgam pamięcią czyli gdzieś tak po pierwszej komunii także wtedy już mnie kręciło robienie fotek samochodów nie raz pstrykałem foty Hondy Civic brata... Obecnie przerzuciłem się do GT5 i tam rozpocząłem swoją karierę. Czy jestem dobry? Sami oceńcie!

Foty z Ferrari są najnowsze wyszły lepiej według mnie, dlatego, że odkryłem metodę na lepszą jakość zdjęć wcześniej robiłem gorsze ale nie są raczej złe, mam nadzieję, że się wam spodobają. Proszę o rady itp.

Ostatnia fota z Corvettą i F430 została wykonana podczas wyścigu z bratem, jutro ma zamiar wpaść także porobię jakieś ciekawe foty i jutro wrzucę kolejną sesję tym razem jedną drifterską a drugą z normalnym, pospolitym wyścigiem.

Re: [Zdjęcia] Awesome

Masz zadatki na porządnego fotografa, to na pewno. Niestety dwie pierwsze fotki Ferrari jakieś za jasne się wydają. Lepsze strony? Na pewno zdjęcie nr 10 jest ciekawe. Cóż tu więcej pisać. Więcej zdjęć, bo jak mówią - "trening czyni mistrza".

Komentarz

10 i 11 to niezłe zdjęcia
      Nad resztą musisz popracować. Zdecydowanie Ferrari jakościowo kiepskie.
      A-Spec- 40 lvl
      B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Zamieszczone przez Maciek143m
        Masz zadatki na porządnego fotografa, to na pewno.
        Nie mówisz tego tylko tak żeby mnie zmusić do ciężkiej roboty z aparatem?

Niestety dwie pierwsze fotki Ferrari jakieś za jasne się wydają
        Tak wiem dorzuciłem tam eksplozję (1.3) trochę sam teraz tego żałuję ale będzie nauczka na przyszłość.

Więcej zdjęć, bo jak mówią - "trening czyni mistrza".
        Jutro postaram się wrzucić kolejną sesję a może nawet i dwie jedną samotną a drugą wraz z zaprzyjaźnionym kierowcą, zobaczymy. Niech ktoś jeszcze skomentuje moją małą galerię. Zdjęć będzie więcej to jest tylko przystawka przed daniem głównym :wink:

Dziękuje serdecznie za opinię i proszę wpadać częściej...

Zamieszczone przez saruto
        10 i 11 to niezłe zdjęcia
        Też tak uważam nie jestem jakoś zbytnio fanem strzelania fotek tylko jednemu samochodowi i wolę kiedy na ekranie są przynajmniej dwa równe sobie wtedy zdjęcia mają ciekawszy wyraz...

Zamieszczone przez saruto
        Zdecydowanie Ferrari jakościowo kiepskie.
        Cóż różnie to bywa tobie może się np. nie podobać, a np. komuś innemu się bardzo spodoba. Zależy w czym kto gustuje.

Jutro w nowej sesji zdjęciowej auto niespodzianka...

Dziękuje za opinie i proszę wpadać częściej...

Komentarz

11 byłoby genialnym zdjęciem (te lampy na poboczu wyglądają jakby specjalnie podświetlały sesję zdjęciową) - szkoda tylko, że auta porozbijane (wiadomo, była walka na torze...). Do kompletu dorzuciłbym jeszcze 4 - ciekawy klimacik.
          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Dj Brabus
            11 byłoby genialnym zdjęciem (te lampy na poboczu wyglądają jakby specjalnie podświetlały sesję zdjęciową) - szkoda tylko, że auta porozbijane (wiadomo, była walka na torze...).
            Co racja to racja walka była zacięta a na trasie nie pomagały nam nawet długie to też co drugi zakręt było mocarne boom. Raz nawet znalazłem się w powietrzu ale zapomniałem wrzucić fote i dlatego też dorzucam ją do tej sesji. Dziś już oficjalna sesja będzie pod wieczór w godzinach 17:00-18:00 będzie kolejna sesja. Póki co wrzucam wam zdjęcia, które wczoraj dziwnym trafem nie zgrały się na pen drive.

Komentarz

Widzę świeżą krew i dobry start. Foty nie przyprawiają o osłupienie ale to pierwsza sesja i jest na prawdę dobrze

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Widzę świeżą krew i dobry start. Foty nie przyprawiają o osłupienie ale to pierwsza sesja i jest na prawdę dobrze
                Już wkrótce Dreadlock być może ściągniesz majtki jak zobaczysz sesję (sam napisałeś w temacie Deniego, że na widok jego sesji nie ściągnąłeś majtek). Dziękuje i też witam.

No i czas na kolejną sesję z moją nowiutko zakupioną Mazdą, która ma obecnie 557KM, lata na Nurburningu po 325 km/h i ogólnie podoba mi się. Kolor jaki został do niej wsadzony to standardowy kolor Lamborghini Murcielago SV (Super Veloce czy jakoś tak). Zdecydowanie auto jest świetne ale z powodu braku kierownicy nie raz wyszedł mi lekki dzwon lub po wyjściu z driftu nagle coś mi auto odbijało w kompletnie nie tym kierunku. Jedyne co pozostaje to pobawić się zawieszeniem i dociążyć przód, zobaczymy co z tego wyjdzie A tutaj sesja na Nurbie.

Lepsza jakość zdjęć po kliknięciu na nie!

Komentarz

Fajny samochód, szkoda tylko, że standard. Tym razem nr 17 do mnie przemawia.

Komentarz

Pierwsza premierowa sesja dużo lepsza, bardziej urozmaicona po prostu piękniejsza. Ta nudna i monotematyczna, ani wykonanie ani kadry nie mi się nie podobają. Mam wrażenie że na szybko bez namysły byleby opublikować coś na forum Oglądaj galerie innych, ucz sie i pracuj. Już niedługo będziesz robił to tak jak najlepsi

Komentarz

Witam nowego fotografa

Od siebie dodam, że niektóre zdjęcia mają zły kadr (patrz 21). To niezbyt dobrze wygląda. 15 jest niezłe, ale dodałbym więcej PRĘDKOŚCI

Fajnie by było jak byś dopracował pomysł z 11, 12 i 13. Tylko żeby to wyglądało na sesję, czyli auta w stanie salonowym a nie złomowym

Czekam na więcej i pozdrawiam!

Komentarz

16 jest niezła Ogólnie się rozkręcasz, byle tak dalej!
                        A-Spec- 40 lvl
                        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Macie rację ostatnia sesja była robiona nieco z przymusu. Zrobiłem ją bo wam obiecałem ale gdybym wam niczego nie obiecał, zebrałbym myśli do kupy, pomyślałbym i zastanowił się nad strzeleniem fotek tych boskich wystających reflektorów a nie na chama to robił. Fotki będę wrzucał systematycznie ale nie o określonych terminach, datach i godzinach po prostu kiedy zbiorę wszystkie myśli moje fotki mają o niebo lepszy poziom przynajmniej według mnie od takich robionych na chama... Mam nadzieję, że Blitz przypadnie wam bardziej do gustu, tym razem akurat postanowiłem bardziej się skupić na detalach. Tak saruto masz rację rozkręcam się, dziś jeśli znajdę wolny czas to porobię z jakieś 3/4 sesje Black & White (nie chodzi tutaj o kolory zdjęcia tylko o kolory samochodów jakoś ostatnio mnie wzięło na czarnulki i na białe) to coś się tam strzeli potem wybiorę najlepsze według mnie i zobaczymy. Postępy staram się czynić z dnia na dzień ale brakuje mi czasu na luźne sesje treningowe, dlatego też niektóre sesje, które powinny być treningowymi wrzucam tutaj jak np. ta Mazda RX-7, mam nadzieję, że wybaczycie mi ten błąd

Bochen auto jest utrzymać ciężko auto w stanie nawet dobrym kiedy światła oświetlają zaledwie 7% drogi nawet mini-mapa na nic się nie zdała

Abstrakcyjna fota

Komentarz

Blitz nawet fajny
                            Drugie najlepsze.

Edit:
                            Ustawiaj krótszy czas przesłony, czy jak to się nazywa (F: 1/60)
                            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Noo, już jest znacznie lepiej. Na pierwszy rzut oka zdjęcie nr 24 jest dobre, jednak po przeglądnięciu fotek Blitza z 2/3 razy zaczyna podobać się nr 28.

Komentarz

Pracuję...
                              X