Edit:
Ustawiaj krótszy czas przesłony, czy jak to się nazywa (F: 1/60)
Mam 1/40... bądź co bądź na pewno mniej niż 60... Trochę wzorując się na RafDesie przynajmniej to oglądając jego fotki doznałem inspiracji postanowiłem pstryknąć mój nowy stary nabytek Właściwie nim pstryknąłem te fotki postanowiłem go trochę umyć i ściągnąć cały kurz, który się na nim zalegał, autko to bezczynnie siedziało parę miesięcy w garażu a teraz mu to zrekompensuję (do wyścigów mi się niezbyt przydało, jedynie do jednego meetingu)
Coś tam na pewno poprawiłem i wyeliminowałem... Teraz większą uwagę zwracam na detale, które w niektórych autach prezentują się dość pięknie. Foty RafDesa chyba staną się moim natchnieniem bo ilekroć na nie patrzę to za każdym razem chce mi się iść odpalić GT i pstryknąć jakieś zdjęcie (Raf nie masz nic przeciwko?)...
Dziękuje wszystkim za komentarze w najbliższym czasie postaram się was odwiedzić...
Mnie się najbardziej spodobało 34 - bojowo wygląda tutaj Twoje 458. Na reszcie zdjęć przydałoby się więcej ruchu no i proszę mniej uciętych kadrów (31 w całości mogłoby wyglądać naprawdę dobrze).
Komentarz