Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]Milestone070

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia]Milestone070

Witam wszystkich, jestem nowy na forum i od niedawna gram w GT5... Dopiero zaczynam bawić się trybem fotograficznym w GT5

Wrzucam wam moje amatorskie zdjęcia i zachęcam do komentowania

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Moja kolekcja: http://www.mygranturismo.net/31618

Re: [Zdjęcia]Milestone070

Mało w tym wszystkim polotu i dynamiki. Widać, że to pierwsze zdjęcia, ale rozkminiaj dalej, baw sie ustawieniami i filtrami i bedzie lepiej

Komentarz

Zgadzam się z FileT'em Po za tym ( jak możesz) to wstawaj fotki w pełnej rozdzielczości

EDIT Angello:
      Wstawianie fotek w rozmiarze 800x600 nie jest przymusowe.

Komentarz

Widać, że to Twoje początki w Photo Mode.
        Zdjęcie są rozmazane i szkoda, że tylko jedno auto. Cały kadr wypełnia tylko samochód a piękniej by było gdybyś pokazał nam jeszcze trochę otoczenie za autem. Szału nie ma ale nie jest też bardzo źle.
        Życzę wytrwałości w dążeniu do perfekcji

Komentarz

Nie chodziło mi o to, że musi, co raczej jest oczywiste Ale Angello.. Sam chyba przyznasz, że wolisz duże fotki niż miniaturki hmm?

Komentarz

Oczywiście Ja i zdecydowana większość oglądających woli zdjęcia 800 x 600.

Komentarz

A mnie się jakoś tak fotka #2 spodobała

Komentarz

Krytykować wszystkich wokół jest łatwo, ale zrobić i zamieścić dobre fotki już nie bardzo, co? Czekałem na twoją galerię Millestone Cóż, fotki z ruchu są albo rozmazane albo statyczne, to niedobrze, ale na pierwszy raz całkiem normalne, więc nie przejmuj się zbytnio. Mnie spodobała się (tak jak PloTkowi) "2" chociaż samochód za bardzo wypełnia całe zdjęcie. Ciekawa, nie powiem, jest też "3", ładnie dopasowany filtr, tylko niestety z deka rozmazany ten Nissan. Moja rada - używaj niskiej przesłony + panoramowanie 2/3 i powinno być dużo lepiej. Aha, i nie przesadzaj z filtrami Powodzenia!

Komentarz

Zamieszczone przez siniak
                  Krytykować wszystkich wokół jest łatwo, ale zrobić i zamieścić dobre fotki już nie bardzo, co?
                  W każdej galerii chyba chodzi o to aby krytykować zdjęcia? co?
                  Dzięki za porady, jutro prawdopodobnie przedstawię wam nowe fotki.

Ciekawa, nie powiem, jest też "3", ładnie dopasowany filtr, tylko niestety z deka rozmazany ten Nissan.
                  Specjalnie ustawiłem aparat tak aby zdjęcie było rozmazane, nadając mu więcej ruchu. Ale chyba nie wyszło to tak jak powinno skoro traktujecie to jako błąd.

Moja rada - używaj niskiej przesłony + panoramowanie 2/3
                  Może głupie i śmieszne pytanie, ale gdzie ustawia się niską przesłone w GT5?

Komentarz

Zamieszczone przez milestone070
                    Może głupie i śmieszne pytanie, ale gdzie ustawia się niską przesłone w GT5?
                    Przesłone masz tam gdzie pisze F4.0 na aparacie. Im niższa wartość tym bardziej rozmazane tło, pod warunkiem że ustawisz ostrość na samochodzie Bardziej odczuwalne przy większych ogniskowych, mniej przy mniejszych. Pobaw się trochę aparatem i nie bój się kombinować

Komentarz

Zdjęcia co by nie mówic pozbawione dynamiki. Jednak 3 i 2 są ok tylko auto trochę zbyt bardzo rozmazane. Pobaw się panoramowaniem, a na pewno będziesz robił super zdjęcia

Komentarz

1. Bardzo mi się podoba ^^
                        2. Zbyt blisko, ale dość dobrze
                        3. A gdzie ostrość? Słaba fotka
                        4. jw
                        5. Ładnie ale trochę za ciemne auta
                        6. WOW. Bjutiful
                        7. No takie pospolite

Komentarz

nr6 jest niesamowite!

Komentarz

Dla mnie zdjęcie nr 1 ma swój klimat może nie jest doskonałe ale z całej sesji akurat to przypadło mi do gustu Dobry rad nie będę Ci dawał ponieważ sam się uczę trybu fotografii w GT5.

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Po nie długiej przerwie spowodwanej przez brak dostępu do konsoli wrzucam wam kolejną sesje. Zapraszam do oglądania, komentowania, oceniania

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15. I to koniec tej sesji Supersamochody odjeżdzają. Ale pewnie jeszcze zawitaja w mojej galerii.

Komentarz

Pracuję...
                              X