Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia]Milestone070
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia]Milestone070
Widać, że to Twoje początki w Photo Mode.
Zdjęcie są rozmazane i szkoda, że tylko jedno auto. Cały kadr wypełnia tylko samochód a piękniej by było gdybyś pokazał nam jeszcze trochę otoczenie za autem. Szału nie ma ale nie jest też bardzo źle.
Życzę wytrwałości w dążeniu do perfekcji
Komentarz
-
Krytykować wszystkich wokół jest łatwo, ale zrobić i zamieścić dobre fotki już nie bardzo, co?Czekałem na twoją galerię Millestone
Cóż, fotki z ruchu są albo rozmazane albo statyczne, to niedobrze, ale na pierwszy raz całkiem normalne, więc nie przejmuj się zbytnio. Mnie spodobała się (tak jak PloTkowi) "2" chociaż samochód za bardzo wypełnia całe zdjęcie. Ciekawa, nie powiem, jest też "3", ładnie dopasowany filtr, tylko niestety z deka rozmazany ten Nissan. Moja rada - używaj niskiej przesłony + panoramowanie 2/3 i powinno być dużo lepiej. Aha, i nie przesadzaj z filtrami
Powodzenia!
Komentarz
-
Zamieszczone przez siniakKrytykować wszystkich wokół jest łatwo, ale zrobić i zamieścić dobre fotki już nie bardzo, co?
Dzięki za porady, jutro prawdopodobnie przedstawię wam nowe fotki.
Ciekawa, nie powiem, jest też "3", ładnie dopasowany filtr, tylko niestety z deka rozmazany ten Nissan.
Moja rada - używaj niskiej przesłony + panoramowanie 2/3
Komentarz
-
Zamieszczone przez milestone070Może głupie i śmieszne pytanie, ale gdzie ustawia się niską przesłone w GT5?Bardziej odczuwalne przy większych ogniskowych, mniej przy mniejszych. Pobaw się trochę aparatem i nie bój się kombinować
Komentarz
-
Dla mnie zdjęcie nr 1 ma swój klimat może nie jest doskonałe ale z całej sesji akurat to przypadło mi do gustuDobry rad nie będę Ci dawał ponieważ sam się uczę trybu fotografii w GT5.
Komentarz
-
Po nie długiej przerwie spowodwanej przez brak dostępu do konsoli wrzucam wam kolejną sesje. Zapraszam do oglądania, komentowania, oceniania
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15. I to koniec tej sesjiSupersamochody odjeżdzają. Ale pewnie jeszcze zawitaja w mojej galerii.
Komentarz
Komentarz