Forum nic nie ucina, tylko twój ekran - ja na laptopie muszę zmniejszać sobie ekran żeby zobaczyć zdjęcia w całości, ale na stacjonarce 19" wszystko widać bez zmniejszania
1# fajna, 3# zaś, jest czymś, co dla kinetyki można nazwać naukowym określeniem "ale przyp****dala", czyli około 312 km/h, przy przeciążeniu porównywalnym do nowoczesnych myśliwców...
wiedzieliście w ogóle, że podczas nagłego hamowania z ponad 100 km/h, książka znajdująca się z tyłu potrafi osiągnąć prędkość wystrzelonego pocisku z pistoletu? sorry za offtop, ja po prostu chcę być czasami 'mondry'
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Ogólnie to wciągające jest to całe cykanie zdjęć wy też tak mieliście na początku? dzisiaj wieczorem wrzucę coś nowego, zdradzę tylko, że będzie Maserati
wciągające? to wciąga jak bagno, odkryłem swoje powołanie, i jak zawsze myślałem, że cykanie fajnych fot jest dla jakichś oszołomów, tak po aparacie w gt szybko zdanie zmieniłem, kupiłem nawet lustrzankę sony, i szaleję z cykaniem/obróbką zdjątek
już patrzyłem ile kosztuje nowy Gtr, nawet dzwoniłem, jak to by wyglądało i spytałem się o czerwonego, tylko teraz szkopuł... 432 tysiaki to trochę sporo a na rabat 99% nie chcieli się zgodzić
Komentarz