Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjecia] FileT
Zwiń
X
-
Re: [Zdjecia] FileT
Zamieszczone przez FileTCzarny Type-R jest slicznyPerełka
PS. FileT jesteś tu nowy, więc tym bardziej powinieneś zapoznać się z regulaminem i oczywiście go przestrzegać, bo już któryś raz łamiesz jego 6 punkt
PS.2 A z ostatniej sesji bardzo ładnie wyszły #55 i #59 (Skyline from hell, hehe)
Komentarz
-
Siniak Nie zdjęcia tylko samochód oceniłem. Nie przyszło by mi do głowy chwalić swoje zdjeciaa nawet jeśli bym tak napisał to ma prawo mi sie podobac własne zdjecie, wkoncu robimy takie jakie nam sie podobaja a później wrzucamy je tutaj
A z tym regulaminem to sory, nigdy ich nigdzie nie czytam więc tu też nie zrobiłem wyjątku, teraz będe się stosował
PloTek chciałeś, to masz
Na górze Śmierć z kosą w czarnym kapturze była tuż, tuż.. jednak Integra była szybsza!
Czy te oczy mogą kłamać..?
Komentarz
-
Na zdjęciu #6 wygląda jak Cordoba
Ta alfa jest mega brzydka (chodzi o real car, nie o zdjęcia ofkoz :wink: )
Co do jej zdjęć to podoba mi się #4
Za to jak najbardziej pozytywnie mogę ocenić sesje z IntegrąPrzyjemnie uchwycone jak na standard car
Komentarz
-
kurde, "moje" auto? gtr z takimi felgami? nie jestem zwolennikiem kolorowych felg zbytnio, a w sumie tu nawet pasują, może jakby były lekko ciemniejsze... zaś same foty bardzo fajne, chociaż statyczne troszkę (w sumie to po ostatniej sesji z Redbullem kolegi RafDes, chyba wszystko będzie od teraz dla mnie statyczne)
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
Komentarz