Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]Patras

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia]Patras

Zamieszczone przez ConradooPL
    Sesja GTR miejscami za ciemna
    Lepszy monitor się kłania, albo kalibracja ustawień.

Co do GT-R - sesja nieco monotonna w kwestii kadrów, ale podobają mi się 297, 305 i 309.
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Dzięki wielkie za komenty i oceny, wasze opinie naprawdę dają mi dużo do myślenia co pozwala mi doskonalić swoje umiejętności w trybie foto Zatem do rzeczy, prezentuję wam kolejną driftową sesję rozwścieczonej 1'ednki, tym razem trening odbywał się na Kiep Ringu Fotek jest dużo bo trochę eksperymentowałem z ujęciami, właściwie nie wiedziałem dokładnie co wrzucić a co nie, dlatego wrzucam wszystko co pstryknołem, Enjoy!

Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

326 jest boskie takie ujęcia często widywałem w NFS'ie podczas pościgów połatanych cut-scenkami. 337 + 3D i byłoby WOW. Dobra nie będę komentował pojedynczo bo ciężko jest wybrać spośród tak wielu fotek dobrą, która zachwyca oko bo patrząc na każdą z kolei zmienia się zdanie.

Komentarz

Ech powiem ci tak: niewiele mozna dobrego powiedziec o tej ostatniej sesji (tak, 326 faktycznie jest tym naj i ma niezly power) - zdecydowanie króluje monotonia, podobne do siebie kadry i niestety prawie na polowie zdjec zabki. Proponuje moze wiecej pomyslowosci, jakies nietuzinkowe ujecia, atrakcyjne miejscowki, moze jakas zabawa z filtrami/obrobka, bo technika jest na odpowiednim poziomie. Powodzenia!

Komentarz

Sad but true. To co siniak napisał to prawda. Moim zdaniem fotki nie są słabe ale są podobne kadry. Ale auto i lakier zawsze mi sie bedą podobały
            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Dziś trochę Ferrari

Komentarz

Zdjęcia powychodziły fajnie, ocena to takie 4+/6. Miniatura miejscami wchodzi na samochód i go rozmywa :/ Gdyby 332 nie było ucięte to by było moim ulubionym z tej sesji, a tak to zostaje nim 325.
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Dokładnie. Mi nie podoba się F430 Scuderia. 327, 330 oraz 332 to najlepsze zdjęcia z tej sesji.

Komentarz

zdjęcie 332,333 z BMW jest super
                    Bo życie zaczyna sie po 3 biegu...
                    Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
                    Nic na siłę , lewy pas , gaz i płynę ......
                    A-Spec- 30 lvl
                    B-Spec- 31 lvl

Komentarz

F40... coś Ty najlepszego zrobił? jak mogłeś wrzucić takie zajebistości?
                      Scuderia też super ale nie aż tak jak F40

Komentarz

Dzisiaj naszła mnie ochota starsze Subarki, w związku z tym udałem się na giełdę na małe zakupy. Przy okazji zakupiłem pewien nieokiełznany wan którego jeszcze nigdy nie widziałem ani nie jechałem . Oto fotki z testowania nowych zakupów :wink:

Komentarz

343 - myślałem, że pojedziesz jakimś karawanem a tu proszę. Mała, srebrna bestia.

Druga najlepsza fota to 358. Cała sesja ogólnie podoba mi się, + ci za to

Komentarz

Co ciekawe, sesja ze Step Vanem najbardziej przypadła mi do gustu. Aż chce się tylko krzyknąć: "Bokiem go, bokiem!!".

WRX Wagon niestety zbyt ciemne zdjęcia, za to sedan na Tsukubie całkiem przyjemnie.
                            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Pracuję...
                            X