Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]Patras

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia]Patras

Jak spojrzałem na zdjęcia to padłem. Lakier niczym z promu kosmicznego NASA :-) Prawdę mówiąc kolor prezentuje się zajebiście i poproszę o jego nazwę. 276 niczym z NFS MW kiedy to gonią nas gliny a nagle w kadrze pojawia się krwisto czerwona Corvetta. Boskie w tej galerii zdjęcia to: 273, 276, 279. Czekam na następną sesję.

Komentarz

Woow lakier wymiata i do tego to BMW

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Lakierek to GT-POLARIZED-001 z DLC pod tytułem Zestaw Lakierów za 7zł
        Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Zacna sesja i boski lakierek! Ujęcia ciekawe tylko na ostatnim te schodki wszystko zrujnowały
          Zapraszam tutaj.

Komentarz

Potwierdzam - kolor genialny! Jakby z wiśniowego auta lakier odpadał! Bardzo spodobały mi się fotki 268, 271 (dobre, dobre!) i 276.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Mega dzikie kolory na Becie Aventador na Toscani - to musiało się udać

Komentarz

Zdjęcia z przygotowań do turnieju "FERRARI 458 Challenge".Przedstawiam wam oficjalne barwy Maranello Motorsport
                282.
                283.
                284.
                285.
                286.
                287.
                288.
                289.
                290.
                291.
                292.
                293.
                294.
                295.
                296.

Komentarz

Bardzo fajne zdjęcia (widzę coraz więcej białych Ferrari na forum), najlepsze stąd to 282, 290, 293. Cała reszta też bardzo dobra. Bejca z poprzedniej sesji też ciekawa (świetny lakier).

Komentarz

No no, kolorystyka ciekawa Ujęcia dobre, pokazują agresywne oblicze Ferrari. Mam nadzieję, że niedługo zobaczymy się na kwalifikacjach
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

292 jak dla mnie jest najlepsze. Na drugim miejscu podium postawiłbym 294 a na trzecim 282. Świetna sesja.

Komentarz

Dorwałem jeszcze dzisiaj GT-R SpecV i udawszy się na Północną Pętlę strzeliłem mu kilka fotek Jak dla mnie to najlepszy ze wszystkich 5 mln. GT-R'ów :mrgreen:

Komentarz

Dla mnie SpecV to też najlepszy GT-R spośród wszystkich braci, sióstr i Bóg wie czego jeszcze...

A propo te szlaczki na Nurbie wyglądają jak malowane kredą przez jakiegoś Niemca, próbującego pisać po Japońsku czyli kawał świetnej roboty.

Odnośnie sesji ten GT-R od zawsze mi się podobał i został świetnie pstryknięty chociaż nie ukrywam, że jest nieco gorszy od Itali, która się prezentuje bosko ale może być to moje odczucie związane z tym, że Italia to mój drugi ulubiony samochód w GT. Zdjęć nie da się wyliczyć po kolei bo ze wszystkich ciężko wybrać pojedyncze więc opiszę, krótko całą sesję. Miód Czekam na kolejną sesję.

Komentarz

Sesja udana, miejscami fotki ciemne, ale wydaje mi się, że to wina toru/pogody/pory dnia na torze. Po za tym najlepsze foty to: 297,299, 315 i 319. Gdyby 317 nie była przycięta to też byłaby jedną z najlepszych Podsumowując, świetne auto na świetnym torze, co zaowocowało niezłą sesją jak dla mnie 7,5/10
                            Zapraszam tutaj.

Komentarz

Tak snoop, ciemność to zasługa pogody lepiej by to wyglądało z jakąś mgiełką albo w deszczu :wink:

Komentarz

Sesja GTR miejscami za ciemna, ale jest OK. Wyróżniają się (na plus) 297, 299, 304 i 315.

Komentarz

Pracuję...
                                X