Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]Bullet

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia]Bullet

Piękne zdjęcia a 180 zagościło na moim pulpicie

Komentarz

Witam Was! Zastój w dziale, więc postanowiłem coś z tym zrobić. Szukając inspiracji, parę dni temu natrafiłem na tą nutkę:

[youtube:842u4pmf]http://www.youtube.com/watch?v=vHVQI98C-qY[/youtube:842u4pmf].

Od razu wpadłem na pomysł, dzięki któremu powstała poniższa sesja. Zapraszam do oglądania i słuchania.

"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Nutka
        Klimat sesji jak najbardziej
        Zdjęcia

Komentarz

fotki przepiękne a najbardziej 181,182 :mrgreen:

Komentarz

Ahh. Moje ulubione lustro na kołach 183, 188 i 189 ~ My Americana Dream :>

Komentarz

Jakoś nigdy nie przepadałem za autami za oceanu, ale 188 porywa klimatem. A od strony "technicznej" to jak zwykle najwyższa półka.

Komentarz

Witajcie! Znowu cierpię na brak weny twórczej... Więc odkopałem stare zdjęcie i coś postanowiłem z nim zrobić. Miało być wakacyjnie i tak jest.

Wiem że widać błędy (zwłaszcza na zbliżeniach) Mimo to postanowiłem nie obcinać rozdzielczości. Mam nadzieję że się Wam spodoba.

Komentarz

Jak dla mnie świetna focia.

Komentarz

Śliczna focia daje maksik i liczę na rewanżyk buziaaachky **** xDD

Komentarz

Śliczna focia daje maksik i liczę na rewanżyk buziaaachky **** xDD
                      Zacząłem się bać...

Po pierwsze dzięki za komentarze.
                      Po drugie wrzucam kolejne zdjęcie po mocnej obróbce, mam nadzieję że także Wam podejdzie.
                      Po trzecie dziś w salonie kolekcjonerskim pojawiły mi się dwa modele Ferrari w wersji standard... Jeden z nich na zdjęciu poniżej możecie sobie podziwiać (zwłaszcza tą paskudną wycieraczkę na przedniej szybie...), a drugi to bolid F2007. Wiem że jest możliwość przenoszenia samochodów z PSP, ale pierwszy raz widzę, żeby auta te pojawiły się w salonie.
                      W każdym razie komentujcie, krytykujcie (gdy zasłużę) i chwalcie (gdy będzie za co).

Komentarz

A tam, dobre jest , mi osobiście bardzo przypadło do gustu

Komentarz

Znalazłem inspirację! Macie tu przedsmak sesji, którą - mam nadzieję - wrzucę w najbliższym czasie.
                          Jak zwykle zachęcam do:
                          - dzielenia się swoimi opiniami,
                          - wyżywania się na mnie,
                          - narzekania na moje mizerne umiejętności w dobieraniu kadrów i obróbce
                          - oraz - od czasu do czasu - pochwalenia tego i owego.

Oto i legenda we własnej osobie (to nie narcyzm, mówię o wozie)

EDIT:

Pomyślałem trochę i może niektórym bardziej spodoba się wersja bez "deszczu".
                          Tak więc i ją wrzucam, powiedzcie czy w finalnej sesji ma się ten efekt pojawić czy nie.

Komentarz

Bardziej podoba mi się 2 zdjęcie ale 1 to coś nowego, przynajmniej ja nie widziałem na forum zdjęcia które przykuło moją uwagę z motywem deszczu

Komentarz

Bez zbędnego bajeru zdecydowanie lepsze ;]

Komentarz

Z deszczem sprawa wrażenie zmarszczonej, także nie, niech będzie normalnie. A fotka dla mnie spoko.

Komentarz

Pracuję...
                                X