Witajcie! Postanowiłem się zmotywować i znów tu zajrzeć. Ostatnio nie miałem czasu i stąd ten brak aktywności. Mam jednak nadzieję, że już niedługo się to zmieni i zacznę wrzucać zdjęcia częściej. No to lecimy...
Dajcie znać, czy nie wyszedłem z formy, ok? :wink:
EDIT:
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
Siemano, cześć, witajcie! Wakacje w pełni, ja tymczasem wrzucam kolejną sesję. Dziękuję za komentarze i pozytywne opinie. Miłego oglądania oraz wypoczynku. :wink:
Pocisk powrócił 167 wygląda jak reklama Hot Wheels xD 172 zajebiaszczy pomysł Ogółem wszystko miodne i aż miło popatrzeć. Mam nadzieję, że będziesz wrzucał coś częściej niż 1 sesja na 2 miechy ;]
Cóż, mam tego pecha że piszę posta po komentarzach innych, a ci inni napisali wszystko to co sam bym napisał gdybym pisał pierwszy, a powtarzać nie lubię, więc pozostaje mi tylko potwierdzić to co napisane wyżej.
Nie wiem jak wy ale ja już się pogubiłam ...o czym to ja? No newermajnd, chciałem ci tylko powiedzieć, że zdecydowanie masz swój unikalny styl i tak trzymaj
A reklama Challengera jest ultra odżywcza
To znowu ja! (tym razem szybciej niż po dwóch miesiącach ) Bardzo wam dziękuję za komentarze, nie spodziewałem się tak pozytywnych opinii! :wink: Dzisiaj tylko kilka fotek, muszę dostać weny, żeby po raz kolejny wrzucić większą ilość.
Jakim programem edytujesz focie?
Jeżeli mnie oczy nie mylą to tym samym co Ty, Photoscapem. A niektóre efekty (jak na przykład "jesienny" kolor liści) uzyskuję w GiMPie.
No... do rzeczy:
I bonus:
No i jeszcze, specjalnie dla Ciebie Markiz:
"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari
To Photoscapem da się takie cuda wyczarować? Chyba uderzę w wolnej chwili na pm'ke o parę protipów.
Ale obróbka to nie wszystko, a podstawę zrobiłeś mega dobrą. Kadry niespotykane nigdzie indziej.
Komentarz