Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia]Bullet

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia]Bullet

Coś pięknego! Powiem tyle że pozamiatałeś tymi zdjęciami Cholernie mi się podobają

Komentarz

Zdjęcia urzekły mnie od A do Z. Idealne kadry, idealne wozy, idealne miejsce, idealne zdjęcia

Komentarz

Nie wiedziałem że z podróży fotograficznej można wycisnąć takie cudeńka : O

Reszta zdjęć również świetna, propsy!

Komentarz

Witajcie! Postanowiłem się zmotywować i znów tu zajrzeć. Ostatnio nie miałem czasu i stąd ten brak aktywności. Mam jednak nadzieję, że już niedługo się to zmieni i zacznę wrzucać zdjęcia częściej. No to lecimy...

Dajcie znać, czy nie wyszedłem z formy, ok? :wink:

EDIT:

"If you can dream it, you can do it" - Enzo Ferrari

Komentarz

Świetne, świetne i jeszcze raz świetne

Komentarz

Zdjęcia są zajebiste, nie ma się do niczego doczepić. Jak dla mnie najlepsze to 160, 156, 154, 152, 150 i 149. reszta na piątkę z minusem

Komentarz

Siemano, cześć, witajcie! Wakacje w pełni, ja tymczasem wrzucam kolejną sesję. Dziękuję za komentarze i pozytywne opinie. Miłego oglądania oraz wypoczynku. :wink:

Załączone pliki

Komentarz

Pocisk powrócił 167 wygląda jak reklama Hot Wheels xD 172 zajebiaszczy pomysł Ogółem wszystko miodne i aż miło popatrzeć. Mam nadzieję, że będziesz wrzucał coś częściej niż 1 sesja na 2 miechy ;]

Komentarz

169. Miał na Północnej Pętli czas lepszy od GT86!
                    Weź daj jakiś dowód, bo ja do końca nie wirzę w to, aby ten powolny bus był szybszy od sportowego japończyka.

Jeśli chodzi o zdjęcia, to powiem jedno:
                    R E W E L A C J A !!!
                    Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Jeśli te zdjęcia miałyby być owocem, to zapewne byłby to arbuz bez pestek. Soczysta słodycz.

Jakim programem edytujesz focie?

Komentarz

Na takie fotki mogę patrzeć bez końca

Komentarz

woow wszystkie sÄ… cudne

Komentarz

Cóż, mam tego pecha że piszę posta po komentarzach innych, a ci inni napisali wszystko to co sam bym napisał gdybym pisał pierwszy, a powtarzać nie lubię, więc pozostaje mi tylko potwierdzić to co napisane wyżej.
                            Nie wiem jak wy ale ja już się pogubiłam ...o czym to ja? No newermajnd, chciałem ci tylko powiedzieć, że zdecydowanie masz swój unikalny styl i tak trzymaj
                            A reklama Challengera jest ultra odżywcza

Komentarz

To znowu ja! (tym razem szybciej niż po dwóch miesiącach ) Bardzo wam dziękuję za komentarze, nie spodziewałem się tak pozytywnych opinii! :wink: Dzisiaj tylko kilka fotek, muszę dostać weny, żeby po raz kolejny wrzucić większą ilość.
                              Jakim programem edytujesz focie?
                              Jeżeli mnie oczy nie mylą to tym samym co Ty, Photoscapem. A niektóre efekty (jak na przykład "jesienny" kolor liści) uzyskuję w GiMPie.

No... do rzeczy:

I bonus:

No i jeszcze, specjalnie dla Ciebie Markiz:

Komentarz

To Photoscapem da się takie cuda wyczarować? Chyba uderzę w wolnej chwili na pm'ke o parę protipów.
                                Ale obróbka to nie wszystko, a podstawę zrobiłeś mega dobrą. Kadry niespotykane nigdzie indziej.

Polecam tÄ… galerie
                                Krystyna Czubówna.

Komentarz

PracujÄ™...
                                X