Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] DamianGT
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] DamianGT
ujęcia fajne, boli że miniatury, no i fajnie, że bawisz się standardami, zgadzam się z Krazio, #13 jet niesamowita, jak na pierwszą sesję jest wybornie“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
-
fotki pełne dynamiki, takie lubie najbardziejwynajem aut Warszawa - wynajem aut Warszawa przyczepy kempingowe - przyczepy kempingowe
Komentarz
-
Było ciężko, ale mam kolejne fotki
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31. Bonus. Na zielono
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
Dla przypomnienia najlepsza fotka poprzedniego postu - nie zminiaturyzowana :mrgreen:
13.
Komentarz
-
Tak sobie Damianie przeglądam twą ostatnią galurię, no ładne ujęcia sobie myślę, ładne filtry, ładna dynamika, spoczko i w ogóle aż tu nagleDUP
trzydziestka trójka się pojawia i już nie chce dalej oglądać bo patrzę na nią jak zahipnotyzowany... :wink: Wyborne ujęcie wybornego pojazdu Dodż
Dziękuję
Komentarz
-
3, 13, 23, 24, 25, 26, i 35.
Bardzo mi się podobają te zdjęcia. W końcu ktoś, kto ma ekstra grafikę nie postanowił po prostu postawić samochodu na prostej albo na wzniesieniu, ale wykombinował coś fajnego. 26 i 35 auta świetnie wyszły. 25 oddaje klimat jakby starszych części GT, a pozostałe tych nowszych. Ładnie!Honda
Komentarz
-
Komentarz
-
Tak jak wspomniał kolega wyżej, zdjęcia z poprzedniej sesji robią wrażenie i są na prawdę dobre... ale ta nowa sesja, to jakieś potknięcie kadry nieciekawe i jak można połączyć nissana gtr z szutrem to było wbicie noża w plecy... Z tej nowej sesji Tylko 42 i 48 są dobre.
Komentarz
Komentarz