Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] DamianGT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] DamianGT

Dalej brak czegoś co chwyciłoby za serce jak tam. Tutaj 50 bardzo ładne. A 51 najlepsze...

Komentarz

Witam!
      Oto nowe fotki, w tym kilka dotkniętych moją nieumiejętną obróbką

Komentarz

Oj tam nieumiejętna obróbka. Widzę, że wyszło Ci bardzo dobrze. Pomysły są, kadry ciekawe i auta niczego sobie. Bardzo spodobało mi się 59 ze względu na ten ciepły filtr. 60 również niczego sobie. Szarość (B&W) wręcz pasuje mi idealnie do tych klimatów. 61 natomiast kolejne porządne zastosowanie filtru ciepłego. 62 to raczej podobny klimat do poprzedniej fotki... 63 to bardzo ciekawe ujęcie, jeszcze tylko 3D i miodzio. 64 to najlepszy wrzut, który kradnie włosy z głowy. Świetne ustawienie aparatu, ładny poślizg i ten kierowca śledzący tylną oś czy tam dym... Z C4 najbardziej spodobały mi się m.in za kadry i pomysły foty o numerach 67, 69 oraz 70.

Komentarz

Niektóre zdjęcia naprawdę super, najlepsze z Citroenem zmieniającym kolor.
          Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

Szału nie ma ale 59, 63, 69 i 70 są i to bardzo ładne
            61. kolorystyka na +

Komentarz

Wrzut faktycznie bardzo pozytywny, żadna fotka wstydu nie przynosi, a najbardziej podoba mi się kolorek Ce czwórki Co to za lakier?

Komentarz

Formula Chameleon Green, z jakiego auta to nie pamiętam, wiem jedynie że rodzaj to "Przejście koloru".

Komentarz

Zamieszczone przez DamianGT
                  Formula Chameleon Green, z jakiego auta to nie pamiętam, wiem jedynie że rodzaj to "Przejście koloru".
                  To ja odpowiem :wink: a raczej Google . Jest to lakier z TVR T350.
                  Zdjęcia - podoba mi się Evo w czerni i bieli na 60., Ferrari na 63. i 64 oraz TVR na dwóch ostatnich.

Komentarz

PracujÄ™...
                  X