Dokładnie zważając na fakt iż jest to jedno z moich ulubionych BMW zarówno w grze jak i świecie realnym jestem w siódmym niebie. Auto prezentuje się bardzo ładnie a jak to charakterystyczne dla Twego stylu nie mogło zabraknąć również otoczenia. 521 podoba mi się za przypadkowy efekt. Wygląda to jakby światło lub fala dźwiękowa rozchodziła się z wesołego miasteczka w kierunku BMW. 519 to również jedno z moich ulubionych zdjęć znajdujących się w tym wrzucie. A 522 wyszło wręcz genialnie ^^
Pomijając 521 - genialna sesja
519. kapka otoczenia + zad i tylne reflektory w nocy - zdobyłeś mnie
520. genialne wykonanie, a w 522. ta szarość pasuje jak ulał
A ja mam zupełnie odmienne zdanie niż DamianGT faktycznie to zdjęcie jest piękne ale dostrzegam potencjał w innym, na którym chciałbym się skupić. Mowa oczywiście o kolorystycznym i soczystym 531. Zieleń lasu i pomarańcz Toyoty idealnie się komponują. Do tego te czerwone światełka ^^ Aż bym chciał się taką przejechać. Nie mniej według mnie to zdjęcie wyszło Ci najlepiej. 528 również zrywa włosy z głowy a 526 to już odmienna historia
532. i 533. cud miód! 534. brzydkie szare a 535. mnie sie nie widzi :d
Chevy zaś zdjęcia mi żadne nie podchodzą, ale kolorystyka ww 537 jest godna większej ilości zdjęć
Szkoda, że robisz sobie przerwę. Zresztą większość fotek z tego działu inspiruje mnie do własnej twórczości. Również te z GT4, po których łezka się w oku kręci. Ale cóż wracając do fot... 532 i 533 tak jak wspomniał kolega powyżej są miodne. Oprócz nich przypadło mi do gustu przyszarzałe 534. Pięć trzy sześć to moje ulubione zdjęcie z tego wrzutu.
Kurcze, nie mogę patrzeć na standardowe wózki, ale u Ciebie jakoś to fajnie wygląda. Musze sam pokombinować z ustawieniami, bo jak na razie moje eksperymenty z tymi samochodami kończyły się katastrofą.
Komentarz