Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] kowalikPL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] kowalikPL

Dzisiaj zapraszam was na kolejną sesję, tym razem z Hondą Integrą Type-R i Toyotą Sprinter Truneo

Komentarz

Kowal za często te fotki wrzucasz, 2 dni człowieka nie ma, wchodzi do kowalika a tu dup 3 sesje
      Ale za to jakie

Po pierwsze najważniejsze - Clijówki. Trzeba przyznać że masz świetne pomysły i świetnie je wdrażasz 479 - specjalnie je tak ustawiłeś w idealnych odstępach? 480 - geniusz! Ustawienie, kadr i ten filtr, brawo
      Po drugie - Holden. Duży plus za samochód, który jest w PM bardzo rzadkim gościem, najbardziej podoba mi się na ujęciu nr 475.
      Po trzecie - sesja nr 2. Niezłe pucowanie woskowe musiało być skoro Mitsu wyszło tak czyściutko i ostro
      Po czwarte - Hachiroku. Kultowy brzydal, ciężko mówić w tym przypadku o pięknie, ale tobie się udało, może nie pięknie, ale bardzo ładnie uchwycić go (ją?) na foci 490.

Tyle ode mnie, dziękuję i proszę o więcej gdyż jesteś jednym z moich ulubionych foto modów

Komentarz

Na 479 wyszło tak przypadkiem
        A teraz kolejne zdjęcia tym razem BMW M3, trzy wersje Subaru Imprezy i Opel Corsa (mój zabójca )

Komentarz

Zauważyłem, że w swoich kompozycjach mocniej skupiasz się na otoczeniu, a samochód jakby marginalizujesz. Nie wiem, czy to zamierzone, ale jakaś odmiana.

Komentarz

Dziwne to, często za mało samochodu a za dużo otoczenia. Mi to niezbyt pasuje.
            Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

A ja ubóstwiam tego typu zdjęcia

Z BMW i Subaru - 496 i 499 (z naciskiem na 499)

Mitsubishi na 483. miażdży;

a dalej 490 i 485

Komentarz

Dzisiaj kolejne 8 zdjęć, tym razem z Alfą 156 i Shelby Mustangiem GT350R

Komentarz

Z Alfy - 503 i 504 ale ten czarny kolor trochę ją maskuje i jak dla mnie po prostu za mało widać auta
                  Shelby - tylko 508. A z identycznych 507 i 506 wybieram 07

Komentarz

Dla mnie najładniejsze 501, 502, 506, 507.

Komentarz

Bardzo podoba mi się Shelby. Kadry swoją drogą, ale głównie podchodzi mi kolorystyka. Najlepsze 506/507 :wink:

Komentarz

Twój styl to raczej otoczenie - pierwszy plan a drugi to samochód. Bardzo podoba mi się taka koncepcja i rozmieszczenie obu najważniejszych elementów zdjęcia. Niektóre właśnie dzięki temu wychodzą lepiej a inne gorzej, wybijają się przed szereg lub stoją na szarym końcu. 501 moim zdaniem wyszło kozacko i to właśnie powinna być pięćsetka. Nikt po prostu z wyżej oceniających nie dostrzegł tego pomysłu prócz mnie i Markiza. Ze względu na takie ustawienie światła (czyt. tych lamp) i tak pomysłowe oświetlenie zmuszony jestem postawić to zdjęcie na pierwszym miejscu. Prezentuje się ono wspaniale a sam pomysł to mistrzostwo, ot co! Teraz powinienem się skupić na 502 lecz pominę je chwilą ciszy. 503 to kolejne zdjęcie, które łapię mnie za serce i powinno złapać każdego odbiorcę. Ładnie ukazany zakręt, samochód a co najważniejsze nie brak tu otoczenia. Kończę na 505, które jest równie genialne co poprzedniczki. Głównie ze względu na światło. 507 i 508 również przypadają mi do gustu a na szarym końcu, te które pominąłem.

Komentarz

Dzisiaj dwa Lamborghini - Murciélago LP640-4 i Gallardo LP540-4

Komentarz

Z Murcielago tylko 511. W 510 jednak zabrakło trochę samochodu :/
                            Za to Gallardo inna sprawa... Ten genialny zielono pustynny klimat kojarzę z TG
                            513.- prosto jak w mordę strzelił przed samochodem:klasyka gatunku
                            514. mistrzowskie wykonanie
                            515.i 516 trochę słabsze, za to 517 także cudo, a w 518 ciekawy pomysł, ale szału ni ma

Komentarz

514 wyszło na prawdę świetnie. Kolor auta idealnie pasuje mi do takiej scenerii. 513 głównie za słowa "jadę przed siebie" i za kolorystykę. 515 za oświetlenie, które wyszło bardzo dobrze. Podoba mi się to kameleon przemierzający pustynię. Potem 517 :-) No i na sam koniec 518 czyli koniec paliwa...

Komentarz

Zielone Gallardo świetnie wygląda w pustynnej scenerii. Murcielago niestety czasami za słabo widać.

Komentarz

Pracuję...
                                X