Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Pawełek_GDA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Pawełek_GDA

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Zwyczajny "camber". Auta do driftu mają ustawiony na przedniej osi żeby lepiej trzymać się w zakrętach. Tak samo w pozostałych wozach, przesadne wartości odbijają się jednak na przyspieszeniu i stabilności podczas hamowania.
    Ale to co widzę na tych zdjęciach to tragedia, hitler przewraca się w grobie. Jak to się nazywa? Vip style chyba. A wygląda jak oddające mocz ciele. Jak się podoba to ok ale takie moje zdanie
    Gadasz od rzeczy kolego :wink: Tak to jest powiększony camber z tyłu, ale nie tylko do driftu jest używany, bo przy robieniu dobrego Air ride'a oraz obniżaniu auta, również powiększa się go do takich wartości, żeby móc wsadzić dużą felgę bez rozcinania nadkoli. I nie tylko o wartości jezdne tutaj chodzi, ale również estetyczne. Nie podoba się? Twój problem :wink:
    A-Spec 30 lvl
    B-Spec 34 lvl

Komentarz

Niby czemu od rzeczy? To co napisałem pokrywa się z prawdą. Tyle że dołożyłeś troszkę od siebie w innej formie. I nie mam z tym że mi się nie podoba problemu, wystarczy mieć choć trochę zmysłu estetycznego. Ale są gusta i guściki a o nich się nie dyskutuje

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
        Niby czemu od rzeczy? To co napisałem pokrywa się z prawdą. Tyle że dołożyłeś troszkę od siebie w innej formie. I nie mam z tym że mi się nie podoba problemu, wystarczy mieć choć trochę zmysłu estetycznego. Ale są gusta i guściki a o nich się nie dyskutuje
        To brzmi dla mnie jak wyzwanie, ale dobrze, przyjmuję je i pokażę Ci, że potrafię lepiej :wink:
        A-Spec 30 lvl
        B-Spec 34 lvl

Komentarz

Ciesze się i mam nadzieje że pokażesz tu wiele znakomitych fot. Masz jak w banku że z chęcią postaram się regularnie zaglądać do Twojej galerii

Komentarz

Tak jak mówiłem, tak uczyniłem... Kolejna sesja w moim wykonaniu. Od razu uprzedzam, żebyście klikali na zdjęcia, ponieważ na forum są poucinane

1.

2.

3.

4.

5. Dzień Dobry

6.

7.

8.

9.

10,

11.

12.

13.

14.

15.

16.

A-Spec 30 lvl
            B-Spec 34 lvl

Komentarz

8. najlepsza :wink:

Komentarz

Rozgrzane tarcze wyglądają super pozostałe też przyjemne, szczególnie supergt.

Komentarz

Ostatnie jest pomysłowe

Komentarz

5 - aaale fajna morda W ogóle sesja z eR-eS szóstką jest miodowa Oczywiście rozpalone tarcze nie wymagają komentarza, gdyż są bezbłędne

Komentarz

Typowo "niemiecka" sesja z RS6 - miodna
                      Supra #15 -

Komentarz

Sesja z RS6 wypasik! Tylko te BBS'y trochę mi nie pasują do tego autka, ale to kwestia gustu.

Komentarz

a moim zdaniem przez te felgi i rozgrzane talerze seria ma swój urok, taki hmm... taki typowy uliczny tuning
                          Castrol oczywiście wyszedł pięknie, w końcu gablota jest SUPra!
                          “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Nie no koluniu, pojechałeś ostro z fotkami
                            RS6 wyszło czadowo no i Supra tez wymiata, jedynie ten spoiler w STi mi nie pasi ale to rzecz gustu

Komentarz

Pracuję...
                            X