Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] Pawełek_GDA
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] Pawełek_GDA
sesja fajna, bardzo dobrze jak na początek, ale jako fan koloru wszelakiego na zdjęciach muszę popsioczyć na ich brak
a dwie ważne sprawy, wklejaj całe zdjęcia, a nie miniaturki, bo większość forumowiczów to lenie i nie chce im się klikać (wiem to przynajmniej ze swojego przykładu)
i druga, numeruj fotki, żeby nam łatwiej było oceniać poszczególne fotki.
pozdrawiam i oby tak dalej :wink:“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
-
-
fotki niczego sobie, nie podoba mi się kolor żmiji trochę (ni to czerwień ni to oranż) ale ujęcia super, zastanawiam się jaki szatan Cię nakłonił do takiego nachylenia kół w tyle ja nie wiem
popracuj nad dynamiką, na każdym zdjęciu auto stoi, a fajnie by było zobaczyć koła w ruchu na przykład na zdj. nr 11, polecam zmianę panoramy, na 2 lub 3, i majstrowanie przy szybkości migawki
ogólnie jest spoko, czekam na więcej
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Komentarz
-
Hola Hola Pany.. takie ustawienie tylnego zawieszenie to tzw. "negatyw kół", polecam głębsze rozeznanie tematu dla niewtajemniczonych.
Przykłady:
-wygląd koła
-wersja soft
-wersja hardcore
Czy to się podoba ?? Rzecz gustu, dla jednych oszpecenie, dla drugich rarytasmnie bardzo rajcują takie smaczki i wg mnie auto nabrało specyficznego uroku dzięki takiemu ustawieniu
A-Spec 30 lvl
B-Spec 34 lvl
Komentarz
-
Zwyczajny "camber". Auta do driftu mają ustawiony na przedniej osi żeby lepiej trzymać się w zakrętach. Tak samo w pozostałych wozach, przesadne wartości odbijają się jednak na przyspieszeniu i stabilności podczas hamowania.
Ale to co widzę na tych zdjęciach to tragedia, hitler przewraca się w grobie. Jak to się nazywa? Vip style chyba. A wygląda jak oddające mocz ciele. Jak się podoba to ok ale takie moje zdanie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Pawełek_GDAHola Hola Pany.. takie ustawienie tylnego zawieszenie to tzw. "negatyw kół", polecam głębsze rozeznanie tematu dla niewtajemniczonych.
(...)
Czy to się podoba ?? Rzecz gustu, dla jednych oszpecenie, dla drugich rarytasmnie bardzo rajcują takie smaczki i wg mnie auto nabrało specyficznego uroku dzięki takiemu ustawieniu
Komentarz
Komentarz