Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Pawełek_GDA

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] Pawełek_GDA

Moje początki z czasem będzie lepiej

A-Spec 30 lvl
    B-Spec 34 lvl

Re: [Zdjęcia] Pawełek_GDA

sesja fajna, bardzo dobrze jak na początek, ale jako fan koloru wszelakiego na zdjęciach muszę popsioczyć na ich brak
    a dwie ważne sprawy, wklejaj całe zdjęcia, a nie miniaturki, bo większość forumowiczów to lenie i nie chce im się klikać (wiem to przynajmniej ze swojego przykładu)
    i druga, numeruj fotki, żeby nam łatwiej było oceniać poszczególne fotki.
    pozdrawiam i oby tak dalej :wink:
    “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Dokładnie, popieram rorschacha i na znak protestu "jestem leniem - nie klikam"

Komentarz

...sobotnia poranna sesja

1. DUB

2. DUP 2

3. DUB 3

4. DUB 4

5. i 5

:wink:
        A-Spec 30 lvl
        B-Spec 34 lvl

Komentarz

Mi się podoba Hania

http://www.polarproducts.pl

Komentarz

Fajne, najbardziej podoba mi się nr 2, lecz hej - co to za nieprzepisowy rozmiar? nie czytało się regulaminu co? :wink:

Komentarz

Zgadzam się z Siniakiem, że Hanka na zdjęciu nr 2 wyszła najlepiej. Robisz fajne ujęcia, oby tak dalej

Komentarz

Jedno zdjęcie byłoby ok, ale nie aż tyle i to w jednej intonacji.

Komentarz

Sesja z Viperem pewnie stwierdzicie, że jest mało zróżnicowana, ale dla mnie ten samochód jest tak śliczny, że zasługuję na trochę więcej uwagi :wink:

1. Żmija

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Następna sesja będzie trochę "inna" niż poprzednie
                  A-Spec 30 lvl
                  B-Spec 34 lvl

Komentarz

fotki niczego sobie, nie podoba mi się kolor żmiji trochę (ni to czerwień ni to oranż ) ale ujęcia super, zastanawiam się jaki szatan Cię nakłonił do takiego nachylenia kół w tyle ja nie wiem popracuj nad dynamiką, na każdym zdjęciu auto stoi, a fajnie by było zobaczyć koła w ruchu na przykład na zdj. nr 11, polecam zmianę panoramy, na 2 lub 3, i majstrowanie przy szybkości migawki ogólnie jest spoko, czekam na więcej
                    “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Ogólnie zdjęcia całkiem fajne ale te "zepsute" zawieszenie tak szpeci tego Vipera, że od połowy zacząłem szybciej przeglądać zdjęcia. Na dłuższą chwilę zatrzymałem się przy fotce nr 12 bo wyszła bardzo realistycznie

Komentarz

Paweł o co chodzi z tym pokracznym rozchyleniem kół Viper wygląda jak karykatura, jak awatar osy54 Taka 8-ka np. byłaby bardzo pro gdyby nie to. A jeszcze podoba mi się 9 i 10. Ogólnie fajnie zaparkowałeś :wink:

Komentarz

Hola Hola Pany.. takie ustawienie tylnego zawieszenie to tzw. "negatyw kół", polecam głębsze rozeznanie tematu dla niewtajemniczonych.

Przykłady:

-wygląd koła

-wersja soft

-wersja hardcore

Czy to się podoba ?? Rzecz gustu, dla jednych oszpecenie, dla drugich rarytas mnie bardzo rajcują takie smaczki i wg mnie auto nabrało specyficznego uroku dzięki takiemu ustawieniu
                          A-Spec 30 lvl
                          B-Spec 34 lvl

Komentarz

Zwyczajny "camber". Auta do driftu mają ustawiony na przedniej osi żeby lepiej trzymać się w zakrętach. Tak samo w pozostałych wozach, przesadne wartości odbijają się jednak na przyspieszeniu i stabilności podczas hamowania.
                            Ale to co widzę na tych zdjęciach to tragedia, hitler przewraca się w grobie. Jak to się nazywa? Vip style chyba. A wygląda jak oddające mocz ciele. Jak się podoba to ok ale takie moje zdanie

Komentarz

Zamieszczone przez Pawełek_GDA
                              Hola Hola Pany.. takie ustawienie tylnego zawieszenie to tzw. "negatyw kół", polecam głębsze rozeznanie tematu dla niewtajemniczonych.
                              (...)
                              Czy to się podoba ?? Rzecz gustu, dla jednych oszpecenie, dla drugich rarytas mnie bardzo rajcują takie smaczki i wg mnie auto nabrało specyficznego uroku dzięki takiemu ustawieniu
                              Chyba każdy z komentujących wie o co chodzi, fajnie to wygląda w Gofach czy Skyline ale nie w Viper'rze.

Komentarz

Pracuję...
                              X