Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] RafDes

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] RafDes

Zbanowanie go nic nie da i tylko będzie gorzej. Skubaniec narobi tyle zdjęć, że jak potem je załaduje do tematu to przez miesiąc nie podniesiemy szczęki z podłogi :mrgreen:
    Najlepsze rowiązanie to zadzwonić do jego rodziców niech zabiorą mu PS3 i GT5 :mrgreen:

Komentarz

Angello to jest rozwiązanie ale z drugiej strony miałem mu porzyczyć Tommy'ego :wink:

Komentarz

To najpierw niech cyknie Tommiego, a potem dzwonie do Andrieja z Kijowa...

Komentarz

Tak więc na prośbę kolegów zrobiłem dłuższą przerwę
          Sprawa z Tommym jest w toku, czekam aż DeNi da odpowiedź :wink:
          PS'a3 nikt mi zabierać nie będzie, chyba że za niego zapłaci poza tym ma wmontowany alarm, szyberdach, ABS i jest wbudowany w kaloryfer, więc nie wiem czy ktoś by chciał go ruszać :wink:

Wracając do sedna:
          224.

225.

226.

227.

228.

229.

230.

231.

232.

233.

234.

235.

236.

237.

Komentarz

tego sie nie da opisac... te foty sa poprostu niemozliwe !! a sesja z Fordem to juz poezja

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000260566501

Komentarz

Zakochałem się w tym GT ten kolor cud felgi ubóstwiam mogę patrzeć na niego i patrzeć jest idealny #224 best
              Natomiast Maserati poprawnie #234 się wyróżnia bardzo fajne ujecie, no a #235 z Benzem wyszła Ci bardzo dostojnie brawo

Komentarz

Raf decyzja dawno podjęta napisz do deni1997 (wiem wiem dziecko ze mnie) jak będę miał okazje odpisze :wink:

Fotki miodzio

Komentarz

wooow rewelacja, szczególnie refleks w wodzie merolka (mimo, że auta z gwiazdą na masce są dla mnie przegrane na starcie) super zdjęcia, klasa sama w sobie, oświetlenie na fotach (szczególnie 237) to jest istne dzieło sztuki, powiedz mi te foty są prosto z gry, czy mielisz je jeszcze jakimś programem? jeśli są 'czyste' to ja odstawiam GT
                  “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

DeNi wczoraj odezwałem się na PSN.
                    rorschach, oczywiście że mielone po przerzuceniu zdjęć na kompa część z nich wychodzi po prostu "blado" no i trzeba je troszkę podrasować :wink:

Komentarz

co racja to racja, mam takie wrażenie że czasami są gorsze niż na ps3, może to wina rozdziałki, nie wiem, jak będę miał czasu więcej podniosę sobie skilla w photoshopie
                      “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

237. to zdjęcie jest genialne
                        PIękne GT na Lagunie

Komentarz

Zdjęcia wyśmienite ale trochę poprzepalane

Komentarz

Teraz już wiem, dlaczego koledzy chcieli Cię wysłać na dłuższy urlop. Już po obejrzeniu pierwszego zdjęcia coś we mnie ruszyło. Dalej było już tylko lepiej :mrgreen: . Ten GT = CUD NA KOŁACH Aż zapiszczałem z euforii. Maserati, genialnie się prezentuje. Szyk i elegancja przeplata się z drapieżnością i siłą. Nie lubię Mercedesów, ale przy tym modelu, czapka z głowy i owacje na stojąco, bo on akurat zawsze świtnie wyjdzie. GENIALNIE

P.S. Co do zdjęcia 225, sponsor zapłacił za reklamę? :wink:

Komentarz

kolejny utalentowany gracz ) ford liśni świetnie, ujęcia dynamika pęd ostrośc wszytsko to jest w tych zdjęciach - Mam podobnego heh, Maserati nie przypuszczałem, że ten samochód potrafi się tak dobrze prezentować fotka 234, chyba sam go opstrykam w wolnej chwili, a do Mercedesa Brak mi słów. Kolor 1 klasa + tor na którym się prezentuję idealne połączenie.

Nie Spodobała mi się fotka z numerem 229 i 233.

Pozdrawiam Andreee... .
                              A-Spec - 35lvl
                              B-Spec - 35lvl

License Test: 60 Gold
                              Kontroler: Pad SIXAXIS

Login PSN - Andrzej_87
                              My Photo Mode

Komentarz

Dzięki za wszystkie komentarze
                                Olo699 - owszem, obiecali mi dożywotni zapas nakrętek
                                Dreadlock89 - gdzieniegdzie mogą być poprzepalane, testowałem nowe ustawienia. Inna sprawa, jeżeli zdjęcie u mnie prezentuje się ładnie to nie znaczy, że u drugiej osoby będzie wyglądało tak samo Każdy ma kolorki dostosowane pod siebie. Ostatnio przeglądałem takie foty u kumpla na laptopie to masakra. Całkiem inny efekt.

A teraz obiecana sesja z Tommykaira ZZII dla kolegi Dreadlock89 :wink: Mam nadzieję, że będziesz zadowolony Kolor pozostawiłem bez zmian. Uważam, że bardzo dobrze prezentuje się na tym samochodzie
                                Podziękowania dla kolegi DeNi za udostępnienie auta do sesji

238.

239.

240.

241.

242.

243.

244.

245.

246.

247.

Komentarz

Pracuję...