Danielu (ze skośnookimi ziomami), Rafale i inni spragnieni nowych wrażeń - oto "MOAR!"
Od razu wyprzedzam wszelkie zarzuty - tak, poniższa galeria to typowy przykład lansu i popisu nowym zakupem z PSS (Społem, hłehłe )
A co. Spa jest cudne, a nowy GT-R TC wyjątkowo powabny, więc... koniec gadania i oglądać :mrgreen:
88. Strona tytułowa
89.
90.
91.
92. Wolicie z filtrem...
93. ...czy bez filtra?
94. A teraz ten sam moment w kilku różnych perspektywach :]
Co tu dużo mówić pojechałeś po całości. Mi najbardziej przypadły do gustu:
89-Nie wiem, polubiłem tę perspektywę. Chyba przez ujęcia driftu w takich miejscach Rafa. Więc na duży plus.
93-Wolę bez Zwyczajne ujęcie ale nadzwyczajnie się podoba. Uwagę zwraca biegnący ludzik miechelin xD Pytanie: ten Nissan jest w takim kolorze czy lakier mieni się w zależności od konta padania światła?
i
96-Też nic wyszukanego ale bawi i cieszy. Bardzo dobry poziom zdjęć, z przyjemnością się ocenia i przygląda. Mają w sobie dziwną subtelność pomimo potwora na torze
Dziękuję drogi D., bardzo przyjemnie jest czytać takie szczere i ukierunkowane komentarze, jakże bardzo różne od wszelakich "yo, spoko fotki, pozdro" czy "ładna sesja, dawaj kolejną" itp. których jest mnóstwo a tak jakby żadnego nie było Tym bardziej, że ja nie jestem z tej sesji zadowolony
Zamieszczone przez Dreadlock89
Pytanie: ten Nissan jest w takim kolorze czy lakier mieni się w zależności od konta padania światła?
a ja napisze tak ładne różne perspektywy ale na nie których według mnie troche za daleko jest samochód. Może taki był plan pokazania otoczenia, ale fotki które mnie urzekły to 89, 93 i 97 które jest naprawde kozak. reszta dla mnei zwyczajna brak predkosci i ostrosci . Tyle odemnie ;D
A-Spec - 35lvl B-Spec - 35lvl License Test: 60 Gold
Kontroler: Pad SIXAXIS Login PSN - Andrzej_87 My Photo Mode
no nie mogę kto zdjęcia wrzucił musiałem kurz łopatą odgrzebywać żeby się tu dostać
Ładnie ujęta F40-stka
#103 Saleen S7 i Callaway C12
A Gallardo, hmmm.. jeszcze patrze od jakiegoś czasu lubię!
Pozdrawiam!
Ferrari wyszło ciekawie Jest POWER i dobre ujęcie na #101
Cien ze 104-go za chwilę z łomotem przejdzie obok( ), a #108 zalatuje
mi świętami Klawa sesja, poważna rzekłbym nawet... Panie siniaku :wink:
Komentarz