Gratuluję "latającej trasy" mi się znudziło po kilku próbach tworzenia i testowania
Ale tak to armagieeeeeeeeeeeedon więcej tego chleba wrzucaj, przynajmniej głodny później nie chodzę z 2 strony porównanie tego z chlebem jest nie na miejscu prędzej kawior
Zdjęcie nr 7 chyba najfajniejsze. Te latające fury mi się nie podobają, psują klimat GT. Natomiast ładna grafika na niektórych screenach. 19 by było świetne, ale uciąłeś i przez to jest średnie.
W końcu znalazłem chwilę odpowiednią na wrzucenie kilku takich tam fotografii. Dzisiejszą sesję sponsoruje D jak drift
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
87.
A gdyby komuś przyszło do głowy narzekanie, że "co to za sesja, sam drift, a gdzie różnorodność?" i takie tam, to dodam że uwielbiam fotki z driftingu - to po prostu wielka uczta dynamiki i akcji!
Nooooo, Panie siniaku, zdjęcia świetne
Jednak rady pomogły :wink: Bardzo dobre ujęcia AEMa (#71, 72 czy choć by #76 ), a #87 z M3 to...
numero uno! :wink:
Według mnie, najlepsza Twoja sesja kolego Chcę więcej
Też lubię zdjęcia zdriftingu ale nie mogę ich robić, bo nie umiem driftować .Takie rzeczy tylko na szutrze lub śniegu
A teraz o zdjęciach 72. ...i tyle wystarczy
Dzięki chłopcy, starałem się PloTek - rady mistrza zawsze w cenie, jednak... zdjęcia do powyższej sesji zostały zrobione na początku sierpnia, więc wychodzi że wyprzedziłem to i owo
Komentarz