fajnie, ale jest jedno ale
Ale: te kola jakos tak wygiete,co to jakas moda teraz czy cO?
Te "wygięte koła" nazywa się negatywem, albo camber'em.
Pomagają w drifcie, ponieważ zmniejsza się wtedy pole kontaktu opony z nawierzchnią i łatwiej wejść i utrzymać poślizg.
Co do fotek... C63 jakoś mi się nie widzi w drifcie(do tego są japońskie auta ).
A fotki ciekawe, ale najbardziej sesja z Enzo na początku i LFA.
Czekam na więcej i zapraszam do mojej galerii.
Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Merc i drift? nie rozmieszaj mnie
Fajnie ale...cos w tym... niewiem niedociagniecia albo czegos.
Te merce psuja gdyby byly to JDMy :wink: to by było slicznie
PSN: LogiTivePL
Gry:
GT5
CoD : MW3 - 78lvl .
Kill Zone3
za niedługo CoD: BO ;-)
Witek ma rację, gdzie jest powiedziane, że drift nie może być mercem, audi czy innym bmw??
Audi... średnio bo quattro.
Zamieszczone przez Witek Enzo
Zaraz.. co Wam się nie podoba w driftującym C63? Auto świetne do driftu, a śmieszy mnie taka opinia, że jak drift to tylko japońcem...
Z masą 1,5 tony i pewnie świetnym rozłożeniem masy do driftu idealne. No 3/4 zawodowych drifterów lata autami japońskimi więc chyba coś w tym jest... A i pokaż mi Witku C63 zrobionego do driftu w real'u. Chyba nikt tym nie lata, po pierwsze cena, po drugie kosztu tuningu itd, itp w rzeczywistości oczywiście.
Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
brzoza dajesz moja silvia vs. twoja M3/C63.. zobaczymy...
EDdit: sponek ma racje widziales kiedys nowiutka M3/C63 AMG na drifcie min. polski bo ja nie stare merce emki owszem ale nowe fuj.
pozatym poco komu C63 do driftu? albo M3 spoko powiedzmy kupisz M3 i gotujesz ja do driftu.
wydałes powiedzmy 100k na auto/tuning
A Silvia i tak ci zrobi lepszy drift a bd o 50k tansza
Jaki W tym sens?
Dobra Sprawdze M3/C63 AMG i napisze jak sie sprawują te bryczki.
PSN: LogiTivePL
Gry:
GT5
CoD : MW3 - 78lvl .
Kill Zone3
za niedługo CoD: BO ;-)
ja też latam C63 na dobrych ustawieniach i powiem że lepiej mi się tym autem śmiga niż np buickiem specialem, czy tvr speed '00, maseratim, m3, california, Z4. Japońcami nie latałem jeszcze. W rzeczywistości nikt nie bedzie takimi drogimi autami latać bokami, bo to oczywista oczywistość. w GT można sobie na to pozwolić na szczeście
A co ma cena do rzeczy? Wiadomo, że to nie jest auto stworzone specjalnie do driftu, ale co to za argument, że Silvia jest o 50 tysięcy tańsza? Jeśli C63 świetnie idzie bokiem, ale nie jest z Japonii, to już nie można nim driftować..?
Fotka bardzo przyjemna, Merc to klasa a w dodatku z takim burnoutem
Drift narodził się w japonii a to dyscyplina "sportowa" stąd auto luksusowe niektórym nie mieści się w szablon. Jarają mnie jdmowe auta, ale na forum wszędzie Silvia w milionach wersji i gdzieniegdzie hachi roku lub Rx-7. Dla mnie inne auta to dobry akcent.
Komentarz