Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjecia] Brzoza88

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjecia] Brzoza88

Daje sobie rękę uciąć , ze odpowiednio zrobionym mercem czy innym niejapońskim wozidłem można tak samo latać bokami.Zresztą żaden z tych samochodów nie wyjechał z fabryki z driftowym setupem.Tak więc czy c63/m3 czy Japończyki każdy może takie same boki sadzić.
    Jestem pewien , ze jakiś czas temu by była kłótnia o to , ze nie można imprezą driftować.Wszystko kwestia kasy / chęci / czasu i kalkulacji czy się opłaca( nie tylko finansowo).

Komentarz

a teraz byś nie miał ręki

ale oczywiście w Japonii są wersje imprez RWD (nie seryjne tylko w Japonii przerabiane), o czym Brzoza wiesz na pewno

Komentarz

Jednym słowem Profanacja

Komentarz

Zamieszczone przez KaMiL3K
          Merc i drift? nie rozmieszaj mnie
          Fajnie ale...cos w tym... niewiem niedociagniecia albo czegos.
          Te merce psuja gdyby byly to JDMy :wink: to by było slicznie

Jot De sraczki matole. Brak mi słów po prostu do małolatów srających na widok jdmów. Też jestem fanem tego stylu, ale moim zdaniem M3 czy jakieś inne auto, które ma tył napęd pasuje jak najbardziej tego, by nim driftować. Proszę was nie zamykajcie tematyki w czterech ścianach i nie ograniczajcie jej, bo to tylko pokazuje jak bardzo niedojrzali jesteście.

Co do zdjęć to Średnio wyszło. Ogólnie rzecz biorąc zdjęcia z tak daleka specjalnie do mnie nie przemawiają

Komentarz

Jakieś pytania ???

http://www.youtube.com/watch?v=VVU-oXEw ... r_embedded

Komentarz

Zamieszczone przez Brzoza88
              A wiesz co to za zielone autko z monstrualnym negatywem na kółkach? Też japończyk, tyle Ci powiem.
              Dobra kończymy offtop, chodziło o to, że szkoda takiego auta do drift'u w rzeczywistości.

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
              Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

Taaa , myślałem , ze to produkcja egipska.

Komentarz

Jeżeli C63 AMG się dobrze dla kogoś prowadzi to czemu ma nim nie driftować? Osobiście podoba mi się driftowanie luksusowym autem jest takie...egzotyczne? Trzeba być orginalnym. :wink:

Dobra, ale koniec dyskusji! Czekam na następne fotki!

Komentarz

Co do tego negatywu to ja popieram taki camber tylko z tyłu. Bardzo lubię VIP style i żałuję, że nie można w gt5 dobierać rozmiaru felg, bo wtedy taki negatyw znacznie lepiej się prezentuje.

Co do tych waszych kłótni na forum po prostu brak mi słów. Jest tu wiele ludzi, którzy po prostu nie nadają się do tego, żeby wypowiadać się publicznie lub zwyczajnie do tego nie dojrzeli, bo z tego co zauważyłem to średnia na forum wychodzi max 16lat. Logując się tu pierwszy raz i twierdząc, że jesteście nieco bardziej ogarnięci niż społeczność na jednym "forum zakazanym", z którym miałem do czynienia, jednak z perspektywy czasu sądzę, że się grubo myliłem.

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez KaMiL3K
                        brzoza dajesz moja silvia vs. twoja M3/C63.. zobaczymy...
                        EDdit: sponek ma racje widziales kiedys nowiutka M3/C63 AMG na drifcie min. polski bo ja nie stare merce emki owszem ale nowe fuj.
                        pozatym poco komu C63 do driftu? albo M3 spoko powiedzmy kupisz M3 i gotujesz ja do driftu.
                        wydałes powiedzmy 100k na auto/tuning
                        A Silvia i tak ci zrobi lepszy drift a bd o 50k tansza
                        Jaki W tym sens?
                        Dobra Sprawdze M3/C63 AMG i napisze jak sie sprawują te bryczki.

Ty Sie Najpierw Naucz Driftowac Bo Juz Ci To NiE Raz Powiedzialem..... Duzo Muczysz Malo Mleka Dajesz ;]]]]

Co Szczena Opadla ?? Tak Sie (cenzura) Znasz !! Przestan Szczekac Poucz Sie Troche o Drifcie ;]
                        P.S. Moge Dostac Warna Ale Ktos Mu To Musial Powiedziec .... "szczera prawde"

Wracjac Do Tematu Fotki Zarabiste ^^ Masz Klase Gosciu

Komentarz

ja z tego wyścigu F40 nie mogłem wykrzesać żadnej konkret foty. Ciemność widziałem tylko, ale coś wrzuce do siebie później i widze że na 2giej focie jestem

PS. strasznie brzydki ten F40 jak tak się mu wczoraj przyjrzałem

Komentarz

Morde cieszy jak ten lotus Joker z batmana.

Komentarz

WHY SO SERIOUS?!!?? Fota "niechuda" :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez PloTek_1
                                WHY SO SERIOUS?!!?? Fota "niechuda" :wink:
                                Więcej nic nie trzeba dodawać. Bardzo fajny efekt

Komentarz

Pracuję...
                                X