Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] PloTek_1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia]PloTek_1

Hello.
    Dziś zapowiedziany Nomad.
    Tor: Circuit de la Sarthe.
    Zapraszam.
    1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Pozdrawiam

Komentarz

Ja... Aż mnie zatkało kiedy tylko spojrzałem na siódemkę. Przerabiasz te foty w programach graficznych żeby ożywić barwy czy wrzucasz standardowe?

Komentarz

4 i 5 to najlepsze fotki z tej sesji
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Najz
          Świerze zdjęcia gt4, polecam http://www.gthome.pl/forum/gt4-photo...c6405-105.html

Komentarz

Piąteczka jest świetna!

Komentarz

Zamieszczone przez Awesome
              Ja... Aż mnie zatkało kiedy tylko spojrzałem na siódemkę. Przerabiasz te foty w programach graficznych żeby ożywić barwy czy wrzucasz standardowe?
              Dłubane, dłubane - ale ładnie i schludnie, bez przegięcia.

Odnośnie ostatnich zdjęć. Veyron mnie normalnie rozwalił - zbieram szczękę z podłogi... Gratuluję, 2 i 5 świetne, 3 boska!!! Można prosić w hiresie na pocztę?

Tak samo świetna sesja M5, a z Nomada zachwycam się nad # 5. Gratuluję zdjęć!
              1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
              http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Zamieszczone przez Awesome
                Musisz wiedzieć że Pan PloTek to legenda i geniusz photo mode, polecam zdecydowanie cofnąć się wstecz i przeglądnąć jego pozostałe wrzuty. Tylko ostrzegam - zaopatrz się w komplet chusteczek higienicznych. I nie, nie będziesz ich używał do smarkania...

A w temacie ostatniej sesji Pana P.
                Nie będę jej komentował, bo już bardzo trudno znajdować coraz to nowsze określenia związane z zachwytem, podnieceniem i ogólnie wyrażaniem pozytywnych odczuć Nie, tym razem postawię zastrzeżenie. Mianowicie Piotrze dlaczego załączasz taki mały rozmiar zdjęć? Przecież jakieś 110% oglądaczy twoich dzieł zapewne chętnie wytapetowało by sobie nimi pulpit. Większy rozmiar zdecydowanie ukrócił by prośby jak np. ta powyżej Brabusa

Komentarz

Witam wszystkich
                  Po pierwsze:
                  Dziękuję Wam po raz kolejny za uznanie moich wypocin :wink:
                  Praca ta pochłania mnóstwo mojego czasu, ale jak widać jest warto.
                  Samo pstrykanie i później obróbka, mnie osobiście, sprawia ogromną satysfakcję i na obecną chwilę nie wyobrażam sobie życia bez tego hehe
                  (to już nie jest tylko "granie" na konsoli :wink: ).
                  Po drugie:
                  Z rozmiarami to jest tak, że masę zdjęć ustawiałem na ok. 700x470 itp pod
                  forum. Było sporo osób, którym zdjęcia "ucinało" (ówczesne problemy użytkowników ze zmianą rozmiaru strony). Problem się w końcu wyjaśnił i
                  poprzez dodanie załącznika można teraz dawać na full :wink: .
                  Faktem jest również to, że mam jeszcze zdjęcia o rozmiarach 900x600, którymi
                  Was jeszcze uraczę, ale myślę, że sprzeciw nie będzie miał miejsca :mrgreen: :wink: Trochę przyzwyczaiłem sie to takiego stylu, ale postaram się z upływem czasu poprawić :wink:
                  Wkrótce nowe wrzuty, chociażby pakiet aut typu "combi", których nie ma za dużo w GT, ale myślę że warto jest je tu pokazać
                  Dziękuję raz jeszcze za wszystkie opinie i do zobaczenia :wink:

Komentarz

Ta sesja jak i poprzednia z BMW wiosny nie czynią. Poziom wykonania jak zawsze topowy ale same zdjęcia jakoś mnie nie porywają, nie zachodzę w głowę jak Ty to zrobiłeś i skąd masz pomysły. Galeria równa i niezwykle dobra, ale dobre jest wrogiem lepszego a wiem że umiesz i robiłeś to lepiej. Niema się do czego przyczepić, z tym że dla mnie brakuje jakiegoś pierwiastka, tego błysku w oku. Trochę jak wulkan bez erupcji, tsunami bez fali, trzęsienie bez wstrząsów wtórnych, Alkaida bez Binladena

Komentarz

Masakiera Panie Szefie Czy to standard, czy premium, zawsze jest wysoki poziom
                      Zakochałem się w #1 z Veyronem
                      Brakowało mi tej galerii Zawsze jak do Ciebie zajrzę to mam ochotę cyknąć kilka nowych zdjęć

Re PS. Co to ustrzelenia czegoś razem to nie ma problemu warunki omówimy przez PM

Komentarz

Cześć.
                        Dziś pierwsze z aut "w kombiaku".
                        Subaru IMPREZA Sport Wagon STi (Type-I) '00 - 460KM i podział momentu 10% przód/90% tył hehe. Zapraszam.
                        1.

2.

3.

4.

5.

6.
                        Anime :wink:

Komentarz

Ładna sesja. Ciekawy pomysł z kombi. najlepsze 1 i 3
                          PS3 Slim 320 GB + Logitech Driving Force GT
                          Galeria Photo Mode

Komentarz

2 i 3, nie ma lipy.

Komentarz

3 wygląda świetnie
                              A-Spec- 40 lvl
                              B-Spec- 40 lvl

Komentarz

Jak zawsze na odpowiednim dla siebie poziomie
                                Anime już bardziej pod artystyczne wykonanie podchodzi
                                Twoje kadry chyba nigdy mnie nie znudzą

Komentarz

Pracuję...
                                X