Cześć. BMW McLaren F1 GTR Race Car '97 - auto którego nagminnie poszukiwałem podczas
GT4. Bez rezultatu... GT5 spełniło moje marzenie :wink:
1.
Ujęcia niestety bardzo przecietne. Miejsca wyjatkowo oklepane na Suzuce. Wybacz ale dla Ciebie poprzeczka ustawiona jest wysoko. Same zdjecia jak zawsze bardzo dobre, ale to tylko kolejna świetna sesja. Auto w gt4 jest normalnie do wygrania od jakiegos czasu jest w moim garażu.
Sesja na Route X jest niesamowita, coś pięknego... :O
Wybaczcie za offtopic, ale jestem pod wielkim wrażeniem ze strony PD, gdyż wydech w fotografowanym Garbusie jest odwzorowaniem prawdziwego wydechu "Fatboy" stosowanego w tzw. "Cal-lookerach". Takie fanatyczne zboczenie
Ujęcia niestety bardzo przecietne. Miejsca wyjatkowo oklepane na Suzuce. Wybacz ale dla Ciebie poprzeczka ustawiona jest wysoko. Same zdjecia jak zawsze bardzo dobre, ale to tylko kolejna świetna sesja. Auto w gt4 jest normalnie do wygrania od jakiegos czasu jest w moim garażu.
Nie bądźcie już tacy krytyczni - nie każda sesja musi być boskim objawieniem. Akurat McLaren F1 prezentuje bardzo dobry poziom i są naprawdę przyzwoite (najlepsze to 3, 4, 5 i 6).
Tu chłopaki mają po części rację. Ujęcia zaczynają się powtarzać niekiedy, uwierzcie, kombinuję jak mogę :wink:
Z drugiej strony, ta sesja bardzo podoba się mnie, osobiście, dlatego postanowiłem ją pokazać. Prawdopodobnie za
sentyment do auta i toru, po którym uwielbiam upalać i po prostu nie mogłem sobie tego darować :mrgreen:
W sumie, jeśli w końcu stwierdzicie, że macie dość moich wypocin to mówcie prosto z mostu hehe, co by jakiś kwas nie wyszedł :wink:
Komentarz