Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] snoop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] snoop

Oto najświeższa sesja. 2cars1lap Zdjęcia rodzeństwa na Sarthe. Chciałbym tutaj podziękować Kraziowi za to, że przyjechał swoim białym cudem, dzięki niemu sesja nie była nudna, a moje stockowe auto ledwo co go doganiało.
    Ladies and Gentleman: Gallardo & Aventador:
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    20.
    21.
    22.
    23.
    24.
    25.
    26.
    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Nie chce mi się oceniać wszystkich bo wszystkie miażdżą ale najlepsze to 8, 12, 13, 14 oraz 21.

Komentarz

No powiem ci że sesyjka to jedna wielka pomiana, pomimo że niektóre ujęcia są podobne :wink:
        Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Mazda nie zrobiła na mnie jakiegoś wrażenia, miałem wrażenie, że się opuściłeś ale później zobaczyłem Italię... elektryczne samochodziki.. 2x Lambo... każde następne zdjęcie coraz lepsze robisz tu na forum ładny pogrom na sesję z Lambo mogę patrzeć i patrzeć, nie mam ulubionego bo każde jest super

Komentarz

Lamborghini naprawdę rządzą - bardzo mocne zdjęcia, spośród których wybieram 6, 11, 16, 20, 22 i 23. Żałuję jedynie, że obydwa auta nie mają białych felg (bądź obydwa czarnych) - wyglądałoby to jeszcze lepiej.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Trochę poszło w masę na nie na rzeźbę.

Komentarz

snoop to już tyle tych fot ostatnio pocisnął, że normalnie gubić sie zacząłem... Ale to dobrze, bo poziom jest wysoki
                Bardzo dobra sesja ze złotą Silvią, dalej, EPSON (JGTC ), BLACK MASK fota #15 ( ). Lambosy równiez niczego sobie :wink:
                Ogólnie kozak, widać włożone serce i pracę w Twoich galeriach Gratki

Komentarz

Lambeautiful
                  Poranek z Kraziem na Sarthe wyszedł bardzo udanie, foty zapierają dech, jestem twoim fanem :mrgreen:
                  Ale jednak mam jedna małą uwagę - uważam że twoje sesje zawierają nieco za dużo zdjęć. Optimum to max 10, a z twoim poziomem taka sesja top 10 byłaby istnym szokerem

Komentarz

Tym razem mniej, mam nadzieję, że konkretniej CR-X <3 oraz zapowiedź następnej sesji: Lancia Delta, auto, o którym chyba większość z was zapomniała, a przecież jest świetne Dziękuję Matiemu za podesłanie auta, jeździ bosko
                    1.
                    2.
                    3.
                    4.
                    5.
                    6.
                    7.
                    8.
                    9.
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

CRX genialnie wygląda na tych felgach! 2, 4 i 6 to najlepsze zdjęcia z tej sesji, ale Deltą mnie normalnie rozwaliłeś - nawet nie wiem, czy mam ją w garażu. Zadam głupie pytanie na szybko - to jest premium czy standard?
                      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Niestety standard A z Deltą to niestety smutne, że ludzie o niej zapomnieli, mam nadzieję, że następna sesja udowodni, że warto wydać Creditsy na nią.
                        Zapraszam tutaj.

Komentarz

Na Twoim zdjęciu wyszła jak premium, co dowodzi, że jest to jeden z tych lepiej wykonanych standardów.

Aż sobie z ciekawości jutro zerknę, czy posiadam Deltę w "cywilu", bo z tego co pamiętam, to chyba tylko rajdową...
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Zniszczyl mnie ten CRX... Dziwi mnie ten bardzo niski profil opony - swietnie to wyglada Az bede musial zobaczyc u siebie, czy "tez sie da" hehe Delta rowniez wyszla wspaniale.

Co do Delty - uwazalem ja za piekne, choc z deka sredniawe auto. Do momentu az sie nia przejechalem po Nurburgringu... Wtedy sie doslownie zakochalem w tym samochodzie i za jednym zamachem potrafilem przejechac 10 kolek pod rzad z atakowaniem toru i wlasnych czasow

Swietna sesja, masz talent! :wink:

Komentarz

Super sesja z lambo, a jeśli chodzi o Lancie to szczęka opada. Podziwiam

Komentarz

CRX prezentuje się przednio, snoop zaczynasz stawiać coraz wyższy poziom Co do Lancii to oczywiście opad szczeny, ale po co fotografować standard jak masz taką w premium?
                                Koniec przygody z forum: 08.10.2012 16.00

Komentarz

Pracuję...
                                X