Tak jak Hachiroku napisał, kiedy przejedziesz się tym autem po Północnej Pętli, pokochasz Lancie Deltę (chyba, że wcześniej ją kochałeś ). Z tego też miejsca są foty, żeby udowodnić, że nie tylko jeździ dobrze, ale i prezentuje się świetnie Jako bonus: SLR na Grand Valley East. Patras, to jest premium
Moi drodzy, Lancia Delta Integrale HF:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13. W następnej sesji:
Nie trzeba było długo czekać żeby i zobaczyć, poczuć i powiedzieć na wstępie zaje*iaszczo. 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8 oraz 13 są świetne. Czekam na Mercedesa.
Tak patrzę i szukam, czego się tu przyczepić I tak po dłuższym obserwowaniu doszedłem do tego, że trawa na #9 zmienia się z źdźbła we fractale a #11 to mistrzostwo orbity
A co do CRX'a to nie miałeś go w garażu? btw w nocy prezentuje się świetnie
Swietna sesja z Delta
Mnie po przejazdzce na Nordschleife tym autem urzekl jego spartanski styl jazdy, przez co auto robi sie trudniejsze w prowadzeniu - uwielbiam takie wyzwania Po wyrobieniu skilla i wyczuciu go mozna naprawde sporo wycisnac z tego auta. Jednak jak kazde - posiada pewna granice, ktorej przejsc sie nie da. Mimo wszystko lubie jezdzic tym autem.
2, 4, 5, 6 i 7 to moi faworyci. Skoro skończył się pomysł to możesz machnąć McLarena F1 lub Nissana Yellow Hat albo jednego z tych śmiesznych Lexusów w wersji Race Car.
PS. Tak wiem, że w #7 niebo kiepskie, ale nie wiem czym to naprawić, bo zwykły blur tylko psuje
PS2. Nie wiem czy w następnej sesji będzie Toyota, póki co zrobiłem jedno zdjęcie :mrgreen:
Już miałem napisać, że SLR wyszedł świetnie na zdjęciach 1, 4 i 5... Ale wyszedł przeciętnie... w porównaniu z Imprezą, która miażdży po prostu! Genialne doładowanie, jedno z najlepszych w Twojej galerii. Respekt! Niebem nie przejmuj się - czasem po prostu tak wychodzi, co i tak nie zmienia faktu, że właśnie 6 i 7 to jedne z najlepszych fotek w tym doładowaniu. Podobają mi się także 2, 3, 10 i 12. Brawo!
Przy okazji odkryłeś zupełnie nowy klimat toru Eiger...
2, 3, 7, 8, 9, 11, 12 i bonus są świetne. Dokładnie niebem w 7 się nie przejmuj ja nawet na to nie zwróciłem uwagi, jak spojrzałem na auto i drogę od razu zamarłem z wrażenia
Czas na odrobinę mocy i drifu. McLaren F1 i kolejne zdjęcia AE86. Mam już kilka pomysłów na następną sesje, ale jeszcze wam nie powiem co
Foty:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.