Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] snoop
Zwiń
X
-
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Re: [Zdjęcia] snoop
To nie LexusTylko High End Performance G37 (SEMA Gran Turismo Awards 2004).
Co do efektu: lekkie ocieplenie barwy zdjęcia w PS, ja jeszcze dodaje trochę "grain'u".
Komentarz
-
Tydzień mnie tu ni ma a tu coś takiegoZaczynam od Enzo - przepiękna sesja, choć auto już nie - najlepsze dla mnie 3., 9., 10. Dalej - ostatnia sesja. HEP miażdzy, nigdy nie umiem tego auta dobrze złapać
Z bolidem F1 najlepszy numer 17, Evo całe świetne, a zdjęcia z Corvettą - ostatnie trzy fotki.
PS. Jeszcze CRZ z poprzedniej strony. Auta nie lubię, ale fotka numer jedento wygląda mega!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Dreadlock89może znów koleżka mi pożyczy gt5 i ps3 to razem pojeździmy
A w ogóle to super wiadomość, już nie mogę doczekać się ciebie na turniejach :mrgreen:
Komentarz
-
Dredziu w NR xD
-----
Żeby offtopu nie było, już niedługo nowa sesja, Jaguar, może jakieś BMW też wpadnie
Komentarz
-
Kolejna sesja, dwa ciekawe auta: Jaguar i Fordoraz mała zapowiedź następnej sesji ^^,
Jag się trochę dziwnie prowadzi, ale po modyfikacji zawieszenia może być groźnym rywalem na torze, a Ford... wiadomo, bez ręcznego niechętnie skręca
Co do auta z foty bonusowej, nie spodziewałem się, że takie małe autko może sprawić tyle frajdy, o czym przekonacie się niedługo
1. Świeżo po wjechaniu na tor, jeszcze nie wiem co potrafi ten drapieżny kocur.
2. Test hamulców.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.