Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] snoop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [Zdjęcia] snoop

Genialnie wygląda ten Jaguar w pakiecie spojlerów - koła też jakoś niestandardowo wyszły, zwłaszcza z tyłu (jak poszerzone) - najlepiej kocur wyszedł na fotkach 7 i 12.

W kwestii Mustanga, to przypadły mi do gustu 19 i 20.
    1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

Komentarz

26 mi się podoba konkretne zdjęcie tak samo jak bonusik (czyt. 30). Ogólnie z Jaguara moi faworyci to 12 i 14.

Komentarz

Nudziło mi się trochę, więc sobie historyjkę wymyśliłem coby wam nudno nie było

Ostatnio poproszono mnie o przetestowanie pewnego małego, ale jakże ciekawego autka... Nie powiedzieli mi co to będzie, ale kazali stawić się w PIT'cie na Nürburgring GP/D. Po chwili jakiś młody gruby Bawarczyk podjechał dobrze znanym mi Concept Carem: Concept 1 Series tii '07. Z uśmiechem powiedziałem, że to już testowałem. W odpowiedzi usłyszałem, że to jest wersja specjalna. "Bo niebieska?" - pomyślałem, ale na szczęście wytłumaczono mi, że to nie jest zwykły tii, lecz jego podkręcona wersja. No to może być ciekawie, bo poprzednio jeździło się nim dobrze. Bałem się trochę nadsterowności pojawiającej się przy zbyt mocnym dociśnięciem pedału gazu. Po kilku zakrętach, kiedy oponki się nagrzały odpowiedni, zwróciłem uwagę, że poprawili skrzynię, zawieszenie, hamulce no i oczywiście podnieśli moc. Ustawienia tego niebieskiego autka wydawały mi się jakby były idealnie dla mnie przystosowane. Niebieska bestyjka wpadała w poślizg tylko wtedy kiedy tego chciałem. Nie było mowy o jakimkolwiek spinie. Po 10 okrążeniach dostałem sygnał z PIT'u, żebym podjechał. Okazało się, że pobiłem rekord toru tym cackiem. Dodam jeszcze, że na prostej to cudo bawarskiej technologii osiągnęło prawie 300km/h. Dowiedziałem się też nieco o parametrach: 1236kg i trochę ponad 565 HP. Dużo mocy jak na takie małe cacko. Podali mi też jeszcze jeden parametr: 560 PO, podobno jakiś japoński sposób oceny osiągów mocy pojazdu...
        Co do auta: mały ale wariat :mrgreen:
        A teraz czas na fotki : D
        1.
        2.
        3.
        4.
        5.
        6.
        7.
        8.
        9.
        10.
        11.
        12.
        Dwa BONUSY - zapowiedź następnej sesji:
        13. Z4 M
        14. Clio
        Zapraszam tutaj.

Komentarz

No coz...Jest BMW, jestem i ja. Fotki sa zaje*iste. Kadry dobrze dobrane. Najlepsze jest w nich to, ze jest na nich BMW. 135tii strasznie mi sie przez Ciebie spodobalo ^^ Na podsumowanie dodam ze zastanawiam sie ktore ze zdjec wziasc na tapete

Komentarz

fajnie to zrobiles gratki
            RISK NIGHT GROUP OLSZTYN !!! KIEROWCY JUTRA POZDRO

Komentarz

No cóż moim faworytem jest nr.9 ale i tak wszystkie są świetne czekam na następne .

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Zmiana planów. Wczoraj nie mogłem zasnąć, więc odpaliłem GT5 i przejrzałem mój garaż, w poszukiwaniu auta, którego dawno na fotkach nie widziałem. I znalazłem to, R33 GT-R V-Spec. Stał zakurzony w garażu, więc poleciałem na myjnie, przy okazji wymieniłem olej i kupiłem nowe felgi. Potem wypad na Kart Space na małą sesyjkę Oto Efekty:
                1.
                2.
                3.
                4.
                5.
                6.
                7.
                8.
                9.
                10.
                11.
                12.
                13.
                14.
                15.
                16.
                17.

Zapowiedziane BMW i Renault jeszcze trochę poczekają
                Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ale się złożyło. Dziś ścigałem się z tym samym conceptem jaki ty testowałeś i do tego był w bardzo podobnym kolorze (lekko ciemniejszy). Natomiast Kart Space mnie rozwaliło 5 wygląda jakby ten Nissan nie miał świateł :-) 9 i 10 są dla mnie boskie. Powiem szczerze, że nijak mi się podoba ta Bemka w porównaniu do tego Nissana :-)

Komentarz

Impact ma raacje ;] Na 5-ce wygląda jakby miał białę zaślepki do świateł I przyznam , że Nissan wygląda lepiej w czarnym bo ja mam białego i w porównaniu do czarnego to nijak się prezentuje Chyba przemaluję na ciemniejszy

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Nie wiedziałem że z niebieskim kolorem Tii jest ładne.Hmm mugłbyś zrobić zdjęcia z Rang Roverem ?

Komentarz

r33 ładne dziś widziałem z bliska a z fotek najbardziej podoba mi się nr.10! dość ciemno ale fajnie się to prezentuję

Komentarz

1 i 2 mnie absolutnie zmiażdżyły - brawo za klimat, zwłaszcza na świetnym foto nr 2! Do ulubionych dorzucam jeszcze 5 i 6. Doceniam w/w zdjęcia, bo wnoszą naprawdę coś nowego i mają genialny feeling.
                          1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
                          http://www.autogaleria.pl

Komentarz

R33 bardzo klimatycznie - oczywiście dwa pierwsze, 5, 6, i oczywiście fotki z latania bokiem - bardzo wysoki poziom

Komentarz

snoop sesja z R33 jest wspaniała Patrzę na te wypasione fotki i nie wiem które uznać za te naj, wszystkie są cudne
                              Nr 5 - "Bliskie spotkania trzeciego stopnia" mi przypomina, zdjęcie nomen omen, kosmiczne
                              Ech tak przewijam te zdjęcia w dół i w górę i nie mogę się napatrzeć, bardzo udana sesja, dawno takiej tu nie wiedziałem - co numer to przebój

Komentarz

Świetna sesja z tym Skyline!

Komentarz

Pracuję...
                                X