Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] snoop

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: [ZdjÄ™cia] snoop

Garbus niemal rodem z Fun Cup'a.

Komentarz

Nie będę komentował spoilera, bo w tej materii kto co lubi. Odnośnie zdjęć - 9 mnie zmiażdżyło, jest wielka moc i klimat, który uwielbiam. Poza tym podoba mi się 2 za przyjemny drift i 8 za pomysł.
      1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
      http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Camaro- WOW
        A Garbus ciekawy

Komentarz

Wszystkie zdjęcia super ale mogłeś już dorzucić jakieś felgi lub zdjąć ten spojler bo nie zbyt ciekawie wygląda ten garbus :wink:

(o O O )===(|||||) (|||||)===( O O o) BMW

GT5 Gamercards

Komentarz

Trójka chevy i vw, obydwie miażdżą i są absolutnie najpiękniejsze z tych dwóch sesji, wielbię ten Twój styl

CO z moim życzeniem?

Komentarz

Nie mogę znaleźć tego jaga
              Zapraszam tutaj.

Komentarz

Podesłać coś?

Komentarz

4 & 6 z Chevy to jak dla mnie NFS. O tak. To nawet nie przypomina mi Gran Turismo a jedynie nielegalne wyścigi i masę psiarni na karku. Dalej 12 kojarzy mi się z Carbonem, głównie z driftem w kanionie czego wręcz nie znosiłem. 14 to już raczej rasowe ujęcie dla typowych wyścigów. Natomiast Garbi to poezja. Przy oglądaniu dwójeczki omal nie spadłem z krzesła. Ten spoiler wygląda ciekawie na tak małym samochodzie. Natomiast teraz piątka i te błagające oczy. Proszę driftuj ze mną. Idealnie i chyba nawet przypadkowo wytworzyłeś wspaniały klimat tego zdjęcia. Sześć podoba mi się głównie za kolorystykę. Siedem i osiem to inna bajka. Oba zdjęcia są wspaniałe a lustrzanka w okrągłej feldze to jest to. 12 to miazga. 15 również bardzo pomysłowe. No i oczywiście 16. Prawdę mówiąc im dalej spoglądałem na galerię z Garbuskiem to zmieniałem zdanie. Cały czas uważałem jedno ze zdjęć za najlepsze potem otworzyło mi się kolejne i od razu zmiana szyku... That's Awesome ^^

Komentarz

Po dłuższej przerwie wracam ze świeżą dostawą fotek. Tym razem NSX-R w Zielonym Piekiełku i na Spa.

1.
                    2.
                    3.
                    4.
                    5.
                    6.
                    7.
                    8.
                    9.
                    10.
                    11.
                    12.
                    13.
                    14.
                    15.
                    16.
                    Zapraszam tutaj.

Komentarz

Ten NSX niesamowicie wygląda w każdej fotce z każdej strony.
                      Mój kanał YT: http://www.youtube.com/user/Marki432?feature=mhee

Komentarz

To autko spodobało mi się od pierwszego wejrzenia, gdy zacząłem grać w GT2 (byłem jeszcze małym szkrabem ale widać miałem gust). Na każdym zdjęciu wygląda perfekcyjnie, jednakże liderami w dziedzinie i panoramy i uchwycenia samochodu są 2,5 i 7. Są po prostu cudowne, ale co się dziwić, w końcu autorem jest Snoooooooooooooooooooooooooooop! Wielkie brawa dla Ciebie ziom :mrgreen:

Komentarz

Wszystkie foty świetne, ale 8. Urywa klejnoty.

Komentarz

Snoop + NSX-R =
                            Tą sesję sponsoruje słowo POWER!
                            Połowa zdjęć jest genialna, druga połowa zajedwabista, a ogląda się to wszystko wybornie
                            Dread chyba zaplami majty

Komentarz

Parę ujęć mi się nie podoba (5, 9, 11), ale co do reszty, to wystarczy ptaszor z komentarza (znowu...) siniaka

Komentarz

Snupi wat u doin? Snupi stahp that!

Komentarz

PracujÄ™...
                                X