Nie będę komentował spoilera, bo w tej materii kto co lubi. Odnośnie zdjęć - 9 mnie zmiażdżyło, jest wielka moc i klimat, który uwielbiam. Poza tym podoba mi się 2 za przyjemny drift i 8 za pomysł.
4 & 6 z Chevy to jak dla mnie NFS. O tak. To nawet nie przypomina mi Gran Turismo a jedynie nielegalne wyścigi i masę psiarni na karku. Dalej 12 kojarzy mi się z Carbonem, głównie z driftem w kanionie czego wręcz nie znosiłem. 14 to już raczej rasowe ujęcie dla typowych wyścigów. Natomiast Garbi to poezja. Przy oglądaniu dwójeczki omal nie spadłem z krzesła. Ten spoiler wygląda ciekawie na tak małym samochodzie. Natomiast teraz piątka i te błagające oczy. Proszę driftuj ze mną. Idealnie i chyba nawet przypadkowo wytworzyłeś wspaniały klimat tego zdjęcia. Sześć podoba mi się głównie za kolorystykę. Siedem i osiem to inna bajka. Oba zdjęcia są wspaniałe a lustrzanka w okrągłej feldze to jest to. 12 to miazga. 15 również bardzo pomysłowe. No i oczywiście 16. Prawdę mówiąc im dalej spoglądałem na galerię z Garbuskiem to zmieniałem zdanie. Cały czas uważałem jedno ze zdjęć za najlepsze potem otworzyło mi się kolejne i od razu zmiana szyku... That's Awesome ^^
To autko spodobało mi się od pierwszego wejrzenia, gdy zacząłem grać w GT2 (byłem jeszcze małym szkrabem ale widać miałem gust). Na każdym zdjęciu wygląda perfekcyjnie, jednakże liderami w dziedzinie i panoramy i uchwycenia samochodu są 2,5 i 7. Są po prostu cudowne, ale co się dziwić, w końcu autorem jest Snoooooooooooooooooooooooooooop! Wielkie brawa dla Ciebie ziom :mrgreen:
Komentarz