Fotki fajne, i autka również - lecz ta monotonia z trasą... bleee Mogłeś pstryknąć kilka ujęć w różnych miejscach Ja daję 5/10 - PzdR! (Sam nie jestem mistrzem, lecz porównując Tę sesję do innych z tego forum - średnio) PZDR!!! :mrgreen:
Szczerze powiem, że to jest najpiękniejsza trasa ze wszystkich, inne się nie umywają do tych ślicznych Włoskich panoram. Zdjęcia z innych tras pewnie też będą
zachody słoneczka w Italii piękne, może bym się przyczepił do małego braku ostrości na dwóch pierwszych fotkach... ale po co?
mi się podoba, oby tak dalej :wink:
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”
Dodaję dziś kolejną serię zdjęć, ale tym razem będą one w pełnej rozdzielczości i nie tracą jakości.
Pomęczę jeszcze trochę Nissanem GT-R. Głupio mówić, ale dopiero teraz go kupiłem, a gram od początku .
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9. Można i tak
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Z GT-R'owych szaleństw to już na tyle i na kolejnych prezentacjach nie przewiduję, żeby był obecny, ale kto wie. Pozdrawiam i zapraszam do oceniania i komentowania.
Czy jest samochód, który źle wygląda na Nordschliefe ?? Głupio to jest się przyznać, że mam już mnóstwo samochodów, ale ani jednej wersji GT-R Chyba trzeba to naprawić. Co do fotek to dobrze wyszły
Z poprzedniej sesji Lancia i GT-R wyglądają bardzo ładnie i są pokazane w pięknych sceneriach
W ostatniej sesji jest ładnie ale wszystkie zdjęcia są za bardzo do siebie podobne aczkolwiek czadowe
Komentarz