Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] Quattro5

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] Quattro5

Szału nie ma ale przyjemnie się ogląda

Komentarz

Po długiej nieobecności postanowiłem dodać jakąś malutką aktualizację, ale w najbliższym czasie może jeszcze coś wrzucę.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Dzięki za komentarze i ponownie zapraszam do oceniania.

P.S Coś kompresowanie zdjęć, strasznie zepsuło ich jakość.

Komentarz

Fotki fajne, i autka również - lecz ta monotonia z trasą... bleee Mogłeś pstryknąć kilka ujęć w różnych miejscach Ja daję 5/10 - PzdR! (Sam nie jestem mistrzem, lecz porównując Tę sesję do innych z tego forum - średnio) PZDR!!! :mrgreen:

Komentarz

Szczerze powiem, że to jest najpiękniejsza trasa ze wszystkich, inne się nie umywają do tych ślicznych Włoskich panoram. Zdjęcia z innych tras pewnie też będą

Komentarz

zachody słoneczka w Italii piękne, może bym się przyczepił do małego braku ostrości na dwóch pierwszych fotkach... ale po co?
            mi się podoba, oby tak dalej :wink:
            “Jeżeli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz zbyt wolno”

Komentarz

Dodaję dziś kolejną serię zdjęć, ale tym razem będą one w pełnej rozdzielczości i nie tracą jakości.

Pomęczę jeszcze trochę Nissanem GT-R. Głupio mówić, ale dopiero teraz go kupiłem, a gram od początku .

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Można i tak

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Z GT-R'owych szaleństw to już na tyle i na kolejnych prezentacjach nie przewiduję, żeby był obecny, ale kto wie. Pozdrawiam i zapraszam do oceniania i komentowania.

Komentarz

Czy jest samochód, który źle wygląda na Nordschliefe ?? Głupio to jest się przyznać, że mam już mnóstwo samochodów, ale ani jednej wersji GT-R Chyba trzeba to naprawić. Co do fotek to dobrze wyszły

Komentarz

Świetne zdjęcia, pokazują całe piękno Nurba. Tylko te rozmycia... Nie wygląda to za ładnie

Komentarz

Z poprzedniej sesji Lancia i GT-R wyglądają bardzo ładnie i są pokazane w pięknych sceneriach
                    W ostatniej sesji jest ładnie ale wszystkie zdjęcia są za bardzo do siebie podobne aczkolwiek czadowe

Komentarz

Pracuję...
                    X