mozecie zrobic sobie ten blog gdzies a jak skonczycie to wyslijcie mi go i wgram na serwer granturismo.pl - jak beda fundusze to dokoncze swoj projekt... nie wiem kiedy to nastapi.
Jutro coś podam konkretniej. Ale od razu mówie same newsy z życia forum i ogolnie GT
Zamieszczone przez Piotr
mozecie zrobic sobie ten blog gdzies a jak skonczycie to wyslijcie mi go i wgram na serwer granturismo.pl - jak beda fundusze to dokoncze swoj projekt... nie wiem kiedy to nastapi.
A może żeby nie komplikować przenoszenia baz danych dasz tylko alias np. news.granturismo.pl, portal.granturismo.pl czy blog.granturismo.pl przekierowany na DNS innego dostawcy. No chyba że chcesz to mieć u siebie. Jutro skrobnę Piotr do Ciebie PM bo teraz już idę spać.
Kochani Wiec Tak Zaczolem Prace Nad Magazynem. Z Powodu ze jest to 1-wszy magazyn pokazuje 1-wszy( probny project okladki by udowodnic ze nie lece w kulki ) hehe...
1 czesc magazynu bedzie glownie zawierac newsy na temat GT5 jak rowniez Photo of the week competition news ( czyli wszystkie fotki ilosc glosow itd ) i wszystkie zapowiedziane wyscigi na przyszly miesiac zapraszam 23 grudnia do sciagania ( dzisiejsza okladka jest projectem) Witek powiedzial ze nie bedzie problemu i bedzie specjalny temat na to
Jak macie kogos kto sie zna bardzo dobrze na tych systemach i potrafi skonfigurowac je w wlasciwy sposob to moge udostepnic szablon ktory zrobilem niecaly rok temu . Stronka bedzie bezposrednio na serwerze http://www.granturismo.pl - poprosze admina zeby umozliwil dostep dodatkowej osobie.
1-proponuje nazwę zmienić na Gt Polska wg.nazwy forum.
2-brzydkie te logo w prawym górnym rogu.
3-warto dobrać jakiś normalny format, bo ta okładka nieco podłużna
1-proponuje nazwę zmienić na Gt Polska wg.nazwy forum.
2-brzydkie te logo w prawym górnym rogu.
3-warto dobrać jakiś normalny format, bo ta okładka nieco podłużna
1 dobrze da sie zrobic
2 dzieki poszukam cos innego
3 tak jak pisalem to tylko protoyp dlatego nie ma tekstu itd
Komentarz