Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Inne] GTC.PL Offical Racing Magazine

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Inne] GTC.PL Offical Racing Magazine

Witam mam pomysl do ktorego moge sie przyczynic mianowicie chcialbym zrobic np co 1 co 2 miesieczny nasz oficjalny magazyn powiedzmy 5 stron... jezeli beda organizowane wyscigi to ja bede na nie przychodzil ogladal opisywal kto jak sie zachowywal na trasie ( jak bral zakrety kto w kogo udezyl) wyniki kwalyfikacje itd pelno ilustracji zloty wiecie o co chodzi i te oto magazyny byly do sciagniecia w formacie PDF. Czuje ze znajda sie osoby ktore chetnie beda na czasie z eventami ktore sie dzieja u nas na forum powiedzcie mi co o tym sadzicie

Ponizej przyklad okladki ktora zrobilem tak z nudow i dzieki ktorej wpadlem na taki pomysl.

Pozdrawiam
    SebastianVanMarx

Re: [Inne] GTC.PL Offical Racing Magazine

A nie wolalbys poprowadzic nasza grupe Facebook? To chyba bylo by bardziej skutecznie i pozyteczne.

Komentarz

Zamieszczone przez Piotr
      A nie wolalbys poprowadzic nasza grupe Facebook? To chyba bylo by bardziej skutecznie i pozyteczne.
      czyli to samo co wyzej podane ( opisy eventow, zwyciezcy itd) tylko ze online na facebook ?? hmm czemu nie Moge

Pozdrawiam

Komentarz

I to samo można na jakiś portal informacyjny sklecić.

Komentarz

Dla mnie bomba! Super pomysł, jeszcze chyba nikt na to nie wpadł. I czy to w formie pdf czy online bardzo chętnie poczytam co ciekawego tym razem "u nas" Gdybyś się zdecydował to warto pokazać się z tym na fejsie, w formie gazetki internetowej albo odnośniki do pobrania. W sumie jak chcecie, ja jestem zachwycony.

Komentarz

Mozna przeciez sie zajac nasza glowna strona, ktora podobno miala zaistniec. Takie artykuly mozna wlasnie tam zamieszczac. Fb moglby byc kopia lub posiadac odnosniki do stosownych artykulow.

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
              Dla mnie bomba! Super pomysł, jeszcze chyba nikt na to nie wpadł. I czy to w formie pdf czy online bardzo chętnie poczytam co ciekawego tym razem "u nas" Gdybyś się zdecydował to warto pokazać się z tym na fejsie, w formie gazetki internetowej albo odnośniki do pobrania. W sumie jak chcecie, ja jestem zachwycony.
              Facebook bedzie aktualizowany co chwile a gazetke mozna wydawac zawsze z koncem miesiaca podumowywujac miesiac wiec gazetka tez bedzie zaczne od stycznia no chyba ze cos sie jeszcze zacznie wydarzac tzn jakies wyscigi jeszcze to wydam jeszcze w tym miesiacu. BTW na okladki proponuje dawac zwycieskie fotki z Photo Of The Week (zawsze ostatniego tygodnia miesiaca) a wiec ustalone bede i pisac na facebook i bede wydawac miesieczne gazetki... teraz tylko jedno pytanie do wszystkich, czy ktos by chcial ze mna to prowadzic poniewaz jak wiadomo kazdy ma "prywatne zycie" wiec czasami opuszcze jaki event i w takim momencie ktos by sie mi przydal by na nim byl i spisal najwazniejsze wydazenia np wyscigu ( kto zdobyl pole position, kto w jakim momencie uszkodzil fure, kto mial wypadek itd) jezeli ktos chetny to zapraszam na PW

Pozdrawiam

Komentarz

Seb- właśnie chciałem to zaproponować żeby fotki najlepszych wstawiać na okładkę albo w gazetce zrobić mały dział "Hall of flame" gdzie trafialiby zwycięzcy.
                -co do opisów wyścigów. Chętnie bym poczytał. Ale wątpie by ktoś cały miesiąc siedział przy Ps3 oglądając wzmagania i komentując.

Poza tym warto zrobić dział wyścigowy:
                Kto osiąga najlepsze wyniki w drifcie itp.
                Wyniki i pozycje w turniejach.
                Nowe eventy-kto gdzie,kiedy i czym.

Dział info z kraju i ze świata:
                Wydarzenia-np.recenzja Gran Turismo roadshow.

Etc. =D

Komentarz

Ja mogę się zająć korekcją baboli językowych :mrgreen:
                  I may be slow but I'm still ahead of you.
                  Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Jeżeli można się wtrącić to ja bym był za stroną internetową
                    coś ala mini portal
                    Jest to bardziej funkcjonalne niż gazetka
                    1. szybkość aktualizacji
                    2. możliwość prowadzenia przez kilka osób ( np. każda osoba inny dział )
                    3. możliwość korygowania i aktualizacji na bieżąco ( portal żyje , gazetka nie )

itp.

Komentarz

Krzychu musze sie z toba zgodzic to wiecie co ja moge sprobowac zrobic ladna strone we flashu potem ja tu zapretentuje i powiecie co sadzicie... odrazu mowie bedzie ona na darmowych serwerach lecz bez reklam wiec wydaje mi sie to wpozadku

Pozdrawiam

P.S. Zaczne prace nad strona od srody wieczoru poniewaz aktualnie nie ma mnie w domu i uzywam mobilnego internetu

Komentarz

Zamieszczone przez SebastianVanMarx
                        Krzychu musze sie z toba zgodzic to wiecie co ja moge sprobowac zrobic ladna strone we flashu potem ja tu zapretentuje i powiecie co sadzicie... odrazu mowie bedzie ona na darmowych serwerach lecz bez reklam wiec wydaje mi sie to wpozadku

Pozdrawiam

P.S. Zaczne prace nad strona od srody wieczoru poniewaz aktualnie nie ma mnie w domu i uzywam mobilnego internetu
                        Ale taki mini-portal we flashu ? No nie wiem... Można tak samo postawić na WordPress`ie gdzie będą tylko newsu, galeria, tagi i co tam jeszcze chcecie.

Ewentualnie proszę administratorów strony o kontakt, jeśli jest zainteresowanie czymś takim. (porozmawiać zawsze można)

Komentarz

Jest pomysł, jest zapał i są możliwości.
                          Ale musi być zdanie,przyzwolenie i przychylność Piotra...

Komentarz

ale zeby nie bylo z Gazetki juz nie zrezygnuje wiec gazetka i tak bedzie wydawana nawet zrobie ofinicjalna strone gazeki tego portalu ( tylko glowna strona gdzie bedzie okladka i link do sciagniecia, rowniez tu beda) wiec np tak jak ja bede sobie je drukowac i 3mac napewno znajda sie tacy co rowniez beda je sobie zbierac ( drukowane jak i rowniez na kompie) Pozdrawiam

Komentarz

Dla mnie gazetka to bardzo fajny pomysł, robienie czegoś takiego na facebooku już nie koniecznie ponieważ np. sam nie posiadam tam konta a z chęcią poczytam

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Pracuję...
                              X