Witam
Nie ma co owijać w bawełnę, od razu po odpaleniu gry kupiłem Honde Civic EK9 Type R. Auto marzenie dla posiadaczy zwykłej Hanki
ale to nie o tym temat. Pierw była zwykła seria, po paru wyścigach kasa się pojawiła a radość z jazdy już nie była taka jak na początku, więc przyszedł czas na modyfikacje 
Po czym wyglądała tak:

Ale będąc wierny oryginałowi zainwestowałem w maskę pod kolor ale tak samo lekka jak ta carbonowa oraz maznąłem alufelgi na biało by wszytko ładnie i czysto wyglądało. Na obecna chwile auto wygląda tak, i już zmianie raczej nie ulegnie:

Leciutko ponad 400 KM, i do kompletu około 325 NM, co pozwala na wydymanie każdego w 2 wyścigach z Supersamochodami w klasie zawodowej

To na razie tyle, jak się podoba to jeszcze dzisiaj pokaże S2k. Pozdrr

Po czym wyglądała tak:

Ale będąc wierny oryginałowi zainwestowałem w maskę pod kolor ale tak samo lekka jak ta carbonowa oraz maznąłem alufelgi na biało by wszytko ładnie i czysto wyglądało. Na obecna chwile auto wygląda tak, i już zmianie raczej nie ulegnie:

Leciutko ponad 400 KM, i do kompletu około 325 NM, co pozwala na wydymanie każdego w 2 wyścigach z Supersamochodami w klasie zawodowej

To na razie tyle, jak się podoba to jeszcze dzisiaj pokaże S2k. Pozdrr

Komentarz