Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] OziO

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] OziO

Witam Nie ma co owijać w bawełnę, od razu po odpaleniu gry kupiłem Honde Civic EK9 Type R. Auto marzenie dla posiadaczy zwykłej Hanki ale to nie o tym temat. Pierw była zwykła seria, po paru wyścigach kasa się pojawiła a radość z jazdy już nie była taka jak na początku, więc przyszedł czas na modyfikacje

Po czym wyglądała tak:

Ale będąc wierny oryginałowi zainwestowałem w maskę pod kolor ale tak samo lekka jak ta carbonowa oraz maznąłem alufelgi na biało by wszytko ładnie i czysto wyglądało. Na obecna chwile auto wygląda tak, i już zmianie raczej nie ulegnie:

Leciutko ponad 400 KM, i do kompletu około 325 NM, co pozwala na wydymanie każdego w 2 wyścigach z Supersamochodami w klasie zawodowej

To na razie tyle, jak się podoba to jeszcze dzisiaj pokaże S2k. Pozdrr

Re: [Zdjęcia] OziO

Z drugiej linijki mi się podoba trzecie jak samochód jest w cieniu

Komentarz

Już cię nie lubię Pokazałeś mi że to auto może wyglądać fajnie JDMowo i mieć dużo mocy a ja tego modelu civica nie lubiłem, a teraz przez ciebie muszę na niego zbierać kasę

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Piękny JDM więcej mówić nie należy

Komentarz

Dzięki za słowa uznania No to teraz następny JDM-owy cukiereczek, S2k:

Tak już zostanie, lekko ponad 400 KM i troszkę więcej od poprzednika momentu, około 350.

Niech stracę, a co mi tam. Auto kupiłem żeby przejść parę wyścigów i również dla samej satysfakcji prowadzenia tego auta. Oto one:

Szału nie było, ale jechało. Byłem ciekaw co poprawia ostatnia opcja w warsztacie GT prócz wyglądu, akurat w tym przypadku podniosła moc auta o około 100 KM. Nie żałuje wyboru, obecnie monstrum ma 560 KM i trochę więcej momentu. A wygląda jak by żywcem wyjęty był z filmu/bajki "Auta"

To na tyle, w garażu robi się jeszcze NSX Type R, ale nie śpieszę się z nim bo póki co mam inne zajęcia :E Pozdrr

Komentarz

Super foty z jeszcze lepszymi furkami :wink:

Zamieszczone przez OziO
            To na tyle, w garażu robi się jeszcze NSX Type R, ale nie śpieszę się z nim bo póki co mam inne zajęcia :E Pozdrr
            Dreadlock- tylko na to czeka...

Komentarz

Fotki proste, ale mają swój klimat. :wink:
              I may be slow but I'm still ahead of you.
              Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Ale mi robicie chęć na Gt5!!!Jeszcze trochę sobie poczekam .

Komentarz

Zamieszczone przez TERMINATOR
                  Super foty z jeszcze lepszymi furkami :wink:

Zamieszczone przez OziO
                  Dreadlock- tylko na to czeka...
                  Skąd wiedziałeś? Jesteś tu w sumie od niedawna a już przewidujesz moje zachcianki i upodobania.
                  Chyba już wszyscy wiedzą że jestem chory na to auto :mrgreen:

OziO-3razy tak! Przechodzisz!
                  1-Wspaniała Ska w krwistym czerwonym najszybszym kolorze! Słodko kwaśna ale i ostra jak chili
                  2-Wg.mnie najpiękniejsze felgi jakie można było do niej dobrać. To mój ulubiony wzór i kolor "ringów" być może niesłusznie ale identyfikuje je z JDMem. Jak kiedyś będę miał swojego Civa lub CRXa trafią do niego właśnie takie białe lub czarne z czerwoną oblamówką
                  3-Już czekam na NSXa po tym co tu widziałem spię spokojnie bo wiem że zobaczę to tak jakbym sam sobie to wymarzył
                  PS: Jeśli da radę wrzuć takie właśnie felgi, białe czarne lub zielone.
                  Tak zielone przy białym aucie bardzo mi się podobają, przypominają mi Raybrig NSX z serii JGTC.
                  Like this:

THX!

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                    Skąd wiedziałeś? Jesteś tu w sumie od niedawna a już przewidujesz moje zachcianki i upodobania.
                    Chyba już wszyscy wiedzą że jestem chory na to auto :mrgreen:
                    No wiesz.W ciągu tych kilku miesięcy (od lipca) można się bardzo wiele o ludziach dowiedzieć.Szczególnie,że Ty codziennie tak nawijasz Naprawdę wszyscy wiedzą jaki jesteś,co lubisz,jakie gacie nosisz

Komentarz

Dlaczego w zadnym GT nie bylo nigdy Spoon NSX?! Byly S2K, byly Civici i Integry...

Komentarz

Tego nie wie nikt bo nikt nie wie tego.

EOT
                        Czekamy na NSXa

Komentarz

Witam pora odświeżyć temat. Honda NSX Type R '02, długo wyczekiwane cacuszko w końcu przed wami Szkoda że nie da się robić fotografii grupowej... a było by co fotografować 3x H. ale każde inne.

Następne fotki będą w ruchu, jakim autem? Jeszcze nie wiem, zobaczymy co mi do ręki się napatoczy. Czekam na komentarze, pozdrawiam

Komentarz

Z czego masz ten kolor na felgach? Nie z S2000? Mam bardzo podobny kolor na felgach w RX-7 i z S2000 standard właśnie

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Być może i z S2000 również, ale ja go mam z NSX przed liftingowej. Szkoda tylko że kosztował mnie ten kolor ponad 50 tys. no ale liczy się wygląd wiec nie zagłębiajmy się aż w takie szczegóły

Komentarz

Pracuję...
                              X