Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] OziO

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia] OziO

Mmmm, prawie jak takata green :wink:
    Ostatnie wg mnie świetne, ale wygląda jak autko w skali 1:40

Komentarz

No ja za S2000 dałem chyba 30k, wziąłem kolor i sprzedałem s2000 (bo na grzyba mi potrzebne s2000 w standardzie jak mogę mieć w premium), moje felgi wyglądają tak http://img220.imageshack.us/i/grandvalleyeasts.jpg/

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

No to pewne jest że to ten sam kolor, ale jak by nie patrzeć dla JDM robi robotę

Komentarz

NA drugim jest ostrość na lusterko, a szkoda :mrgreen:

Komentarz

Hell yeah!
            1-zwyczajne ale ta figura bije niejedną sylwetkę Top modelki No i felgi
            2- Zdecydowanie najlepsze. Poziom detali jest masakryczny, te reflektory i odbicia na karoserii! I samo ujęcie świetne. Strzeliłeś w 10! mój ideał!
            3-Standardzik ale fajnie wykombinowane że w tle integra :wink:
            4-Porażające! Gdyby nie to durne rozmycie, byłby to mój drugi nr.1 w tej galerii ale jak wcześniej to rozmycie
            5-Perspektywa zniekształciła wóz.
            6-Następna modeleczka Ale wygląda trochę jak Burago.

Dzięki

Komentarz

ja tam wole NSX GT500 ktora jest w GT5 ale tylko w Tej Specjalnej Limmitowanej Edycji

I Takie Male P.S.
              Zamieszczone przez OziO
              Być może i z S2000 również, ale ja go mam z NSX przed liftingowej. Szkoda tylko że kosztował mnie ten kolor ponad 50 tys. no ale liczy się wygląd wiec nie zagłębiajmy się aż w takie szczegóły
              To Ty Te Auto Kupiles Tylko Na Pokaz ?? Bo Ja Myslalem Ze Licza Sie Osiagi i Sterownosc w Aucie a Potem Wyglad... tzn wedlug mnie auto sie kupuje zeby jezdzilo a nie ladnie wygladalo

Komentarz

Sebastian to co wrzuciłeś to nie Nsx tylko Honda Hsv-10gt.
                Poza tym to Nsx jest i piękny i dobrze jeździ

Komentarz

No NSX w moim przypadku posłużył na przejechanie wyścigu dla napędu MR bodajże, jeśli źle napisałem to poprawcie. No i teraz już jest na emeryturce z przebiegiem 44.7 km Dla ciekawskich wcześniej kupiłem S2000, które w ogóle nie przejechało żadnego wyścigu Ale dla mnie idealnie prowadzi się w zakrętach i często upalam ją na jakimś torze w formie treningu. Wiem że to dla niektórych jest nie logiczne podejście do gry ale ja osobiście czerpie z tego przyjemność, dlatego kupuję auta które mi się podobają i wg mnie są wyjątkowe/inne od pozostałych.

Kupiłem dzisiaj Corvette C6 ZR1, no i strasznie się zawiodłem. Myślałem że w pełnej serii z mocą ponad 650 KM będzie się jakoś prowadzić, ale niestety strasznie jest nie stabilna i kiwa się jak łajba na morzu... biznes plan już jest wiec kasę zarobić i nadrobimy straty w bardzo krótkim czasie ;D

Komentarz

Ja też tak robię, kupuję auta które mi się podobają i które lubię, wydałem już duuuużo kasy, mam duuużo aut i same takie które mi się podobają i które lubię, choćby to były standardy i miałbym nimi nigdy nie jeździć to chcę je mieć w swojej kolekcji

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

^^ A tu w swoim żywiole

Podoba się?

Komentarz

dwie ostatnie fotki podobają mi się najbardziej

Komentarz

Szkoda że ostatnio takie znikome zainteresowanie działem Photo Mode... No ale temat odświeżony, komentować

Komentarz

Bardzo przyjemne i klimatyczne foty Trzecia lancia naprawdę ma niezły klimat, ale lepiej by wyszła jakby lekko miała skręcone koła.

Komentarz

Piękne fotki Integralki.

Komentarz

Ostatnia fota jest git

Komentarz

Pracuję...
                                X