Widzę, że kolega wie co dobre i tylko JDM.
Druga fotka z Integrą koksi, fotki z EK9 też niczego sobie, S13 ładnie zachodzi bokiem, no i wyścigowy NSX też fajny. Ogólnie fotki robią robotę .
Czekam na więcej i zapraszam do mojej galerii.
Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .
Chciałem z golfa zrobić jakiegoś mini culta ale zbytnio nie wyszło. Felga za wąska, gleby nie ma, negatywem też nic nie uzyskałem. A tak miedzy nami polecam Top Gear Test Track, można przy odrobinie szczęścia zrobić jakieś ładne klimatyczne foto
Wszystkie foty piękne. Mi najbardziej podoba się Civic type-r ( szkoda, że nie jest po lifcie ), NSX type-r ( piekne auto ) i silvia s13 ( szkoda, że nie jest biała, bo była by jeszcze lepsza ).
Zdjęcia golfa nie przypadły mi do gustu, może z wyjątkiem tego najazdu na reflektory. W pozostałych drażnią mnie koła wygięte "do bólu" Rozumiem że tak może lepiej się driftuje ale przecież to jest przednionapędowy golf. Ja wyprostowałbym ciut koła i dał większą glebę. Nawiążę jeszcze do poprzednich fotek, zarówno honda civic jak i nsx wyglądają świetnie. W gt5 praktycznie wszystkie hondy premium prezentowane są w białym kolorze (modnym ostatnimi czasy) i według mnie w nim właśnie wyglądają najlepiej. Ja kupiłem nsx w czarnym kolorze, zrobiłem sesję i jakoś mi się nie podoba. Zmienie chyba na biały, może perłowy.
Poprawka: po przypatrzeniu się jeszcze raz zdjęciom golfa stwierdziłem że nie dałbym już większej gleby, poza tym większej niż jest teraz się już nie da
Komentarz