Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] luki_92_92

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [Zdjęcia]luki_92_92

Ja takie wrzuciłem do swojego Golfa mk IV. Prysnąłem je na czarno i rant też wyszedł w polerce I o to chodzi :wink:

Komentarz

Rok minął, trochę się działo Także wrzucam kilka fotek 2011 małą zapowiedź 2012 w postaci Talona Eagle oraz RX-8 przygotowanej specjalnie pod drift Miłego oglądania i zapraszam do komentowania. Fotografem nie jestem, ale się staram i próbuję.

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Komentarz

Otwieranie zdjęć trochę zajmuje, ale fotki z uślizgami bardzo fajne
        A-Spec- 40 lvl
        B-Spec- 40 lvl

Komentarz

No niestety, albo miniaturki albo poucinane fotki - z dwojga złego wolałem dać miniaturki, przynajmniej widać tematykę foto i można zobaczyć te które kogoś akurat interesują

Komentarz

Zdjęcia "tylko" dobre, a po miniaturkach można nabrać większego smaku. Kadry trochę dziwne, jakby brakowało pomysłu na zdjęcia. Czekam na kolejną sesję.

P.S. Przydałoby się, żebyś numerki wstawiał przed zdjęciami.
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
            http://www.autogaleria.pl

Komentarz

Mazda RX8 nawet nawet wyszła.

Komentarz

Nie urzekło mnie nic...a felgi w 370Z nawet odrzuciły. Byłoby lepiej gdyby auto było czarne, szare lub białe.

Komentarz

Nie można mieć wszystkich aut białych, srebrnych lub czarnych Ja idę w stronę JDMu a tam jaskrawe felgi do różnych kolorów aut są w modzie, więc takie daję. Tak jak mówiłem tu raczej żadnych ferrari czy lambo nie będzie, same japońskie auta, w mniej lub bardziej JDMowym stylu.

Komentarz

Wiem, ale czerwony z fluorescencyjnym żółtym nie bardzo do Siebie pasują. Już lepiej wygląda łączenie stonowanych z jaskrawymi, dobierać kontrastowe barwy. Przypatrz się prawdziwym zdjęciom z JDM. Tam najczęściej do czerwonych aut zakładane są felgi czarne/miedziane/brązowe/białe, rzadziej niebieskie i ciemno zielone. Ale to kwestia gustu i wyczucia.
                    Na przykład wściekle pomarańczowe felgi będą wyglądać w fioletowym lub zółtym aucie. Za to jak ulał do czarnego matu

Komentarz

Dawno mnie nie było, a że teraz święta to miałem czas pograć trochę w GT, porobić trochę fotek (przy okazji zebrałem trochę fot z całego roku od lutego do przodu bo nie miałem czasu ich wrzucać).

No to lecim z koksem Oczywiście fotki to totalna amatorszczyzna robiona dla funu, tak jak poprzednie moje fotki.

Miłego oglądania, zapraszam również do komentowania I życzę wszystkim GT-maniakom Wesołych Świąt :wink:

Komentarz

1. Za dużo dubli
                        2. Wrzucaj obrazy jako załącznik i klikaj "wstaw w linii" oddzielając je enterami

Komentarz

Rzeczywiście za dużo dubli, aże dwa z różnymi ustawieniami aparatu A foty celowo dałem po 3 w jednej linii, żeby post nie był bardzo długi

Komentarz

PracujÄ™...
                          X