Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Zdjęcia] luki_92_92

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Zdjęcia] luki_92_92

Takie tam kilka zdjęć z mojej przygody z GT, póki co jeszcze nie ogarniam obsługi tego "aparatu" także jeszcze się poprawię Wszystkie wozy PREMIUM, jedynie Civic i 323F są Standard

<< zwycięska fota Photo Of The Week #1

< tutaj chciałem fajny efekt osiągnąć a wyszła kaszana

Photo of the Week #1 - 1 miejsce 12 głosów

Re: [Zdjęcialuki_92_92

To rajdowe jest świetne, 2 i 3 z Mazdą mi się też podoba, tylko bolą kolorowe odbicia czarno białego świata.
    Silvia świetnie uchwycona, tylko na drugim za niebiesko, a na pierwszym razi ten sztuczny blur.
    Reszta bez polotu.
    http://najalternatywniej.blogspot.com/
    keep calm & carry on
    digart - lastfm
    ---
    REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Re: [Zdjęcialuki_92_92

Rajdowe i z silvią to najnowsze fotki, reszta to moje początki z GT, teraz trochę bardziej mi idzie obsługa aparatu ale może być jeszcze lepiej

Komentarz

Re: [Zdjęcia]luki_92_92

Pierwsze fajne, prawie że "kalendarzowe" ale te dwa nocne ostatnie - porażka :wink:

Komentarz

Pierwsza fota- przyjemne,ładne wejście w zakręt i kurzyk jest ukazany w pełnej okazałości.Druga fota- ciekawa,jeszcze takiej nie było.Trzecia- spoko,może być z takim tłem.Czwarta-OK.Piąta-auto wyostrzone i na środku zdjęcia,tło rozmazane,fajny dym.No te jedno za ciemne Te z 323 też mogło by być jaśniejsze.Jak na początek spoko sesja :wink:

Komentarz

Kolejna porcja fotek:

Tutaj dwie wersje fotki z mazdą eunos roadster (jedna dla fanów fotek do poziomu i jedna dla fanów fotek po skosie)

Nie ukrywam że fotografem nigdy nie byłem, pozatym nie bardzo rozumiem co zmienia ustawienie wielkości przesłony, czasu naświetlania itd.

A tak na marginesie to wszyscy jakieś lambo audi itp. robią fotki, ja tam jestem fanem japońskiej motoryzacji i wszelakiej maści JDMu więc u mnie będzie można pooglądać japońską motoryzację w wydaniu GT5 a jakichś audi i innych europejczyków raczej tutaj nikt nie zobaczy (chociaż nie zaprzeczam, bo jak coś kupię to może wrzucę jakieś fotki, ale póki co nie mam żadnego europejskiego ani amerykańskiego samochodu )

Komentarz

1- nie podoba mi się 2- fajny RX,ale największą uwagę przyciąga budynek z tyłu 3,4- takie klasyczne.5- już było na forum.6- przód Subaru to kaszana.A miało być tak pięknie 7,8 - takie zwyczajne :wink:

Komentarz

Taka tam fotka z prób do konkursu na fotkę tygodnia

https://us.gran-turismo.com/gt5/photo/i ... kTOS_0.jpg

Komentarz

Rx-7 i dwie ostatnie bardzo ładne. Nawet 323 jak na standard wyszedł niezłe

Komentarz

Tutaj partia nowych fotek

Tutaj partia fotek z ReXem-7 (bardzo fajnie się nim lata bokiem, polecam wszystkim)

A tutaj kilka fotek które napstrykałem żeby zgłosić coś do konkursu ale niestety pomyliło mi się i myślałem że jest do niedzieli termin, także nici z konkursu to chociaż tutaj pokażę

Subaru

Lancer Evo IX

Citroen C4 WRC

Oglądać i komentować

Komentarz

http://img139.imageshack.us/i/eigernordwandtork.jpg/
                      Kurde szkoda że tak nie równo wykadrowane, było by miodzio

Komentarz

Dawno nic nie wrzucałem, także w ramach poprawy kilka fotek

Komentarz

And next photo package

Od razu uprzedzam osoby czepiające się że lancer to 4x4 i do driftu się nie nadaje > kupiłem go z myślą wykorzystania jako drift car do fotek i niedzielnych drift-przejażdżek, mam ustawione przeniesienie napędu 10% przód (bo mniej się nie da) & 90% tył. Ogólnie kupuję różne auta którymi żadnych wyścigów nie przejadę ale kupuję je bo mi się podobają, albo można je wykorzystać jako drift cary

Zapraszam do oglądania dzisiejszych jak i wczorajszych fotek i komentowania.

Komentarz

Z ostatniej sesji wszyskie "driftowe" z LANCER(em) Fajne ujęcia i fajne kółka hehe :wink:

Komentarz

A dzięki, felgi też mi się podobają, kupiłem te BBSy i dałem do malowania na żółto i myślę sobie fajnie by wyglądały jakby środek był żółty a rant polerowany (bo te BBSy są w takiej wersji naprawdę http://www.honda-tech.com/attachment.ph ... 1245776527 ), patrzę a tu mi tak właśnie polakierowało

Komentarz

Pracuję...
                              X