Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Zawody sezonowe !

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Zawody sezonowe !

Ja osobiście średnio przepadam za sektorami. Gdyby w sezonowych był drift np. 1okr. jakiegoś toru wtedy na pewno bym próbował.

Komentarz

Jestem raczej kiepski w drifcie, bo podczas wyścigów zawsze starałem się NIE wpadać w poślizg. Jednak tym razem się skusiłem, kupiłem najnowszą Mazdą MX-5, dodałem kompresor (co zwiększyło moc do kosmicznych 230 KM) i zaliczyłem drift na Suzuce na złoto. Jechałem na kierownicy i sprawiło mi to wielką satysfakcję.

Komentarz

Weź coś FR z dwa razy większą mocą (obniżenie i utwardzenie zawiasu wskazane) a satysfakcja również będzie podwójna

Komentarz

A ja nie wiem

jak to robicie... Jak widzę zawody sezonowe i drift to automatycznie nie dla mnie. Próbowałem kilka razy podejść do tego, ale nie mam pojęcia jak się zabrać do driftu. Na padzie w ogóle się da driftować ? A w ogóle to szacun dla driftujących

Komentarz

Mi się lepiej driftuje na padzie, niż na kierownicy
            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
            B Spec - 40 level
            60 x Gold
            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Gdzieś na necie (youtube) widziałem ustawienia MX5 + tuning i po prostu wystarczyło skręcać i wciskać gaz i od razu leciała bokiem. Też dziś mam zamiar wypróbować te ustawienia.

Komentarz

Koledzy pomoże ktoś wybrać auto oraz je ustawić do zawodów sezonowych, Samochody wyścigowe: Cape Ring (zewnętrzny) - próba driftu nr44.
                Generalnie nigdy wcześniej nie próbowałem driftu, dziś pierwszy raz próbowałem.
                Cały dzień treningu, próby różnymi samochodami, kierownica, pad i nic kompletnie nie idzie. Jakimś cudem zrobiłem brąz ale to tylko raz teraz robię max 4-5 tysięcy punktów.
                Co dziwne wydawało mi się że kierownica będzie lepsza do driftowania ale testy potwierdziły że padem jest lepiej niż kierownicą G27.
                Chciałem polecieć mazdą mx-7 ustawioną wg. filmiku:
                http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lJXqTaofXM
                ale nie wpuszcza mnie do turnieju bo nie jest to auto wyścigowe.

Komentarz

Pracuję...
                X