Pokażcie, że Polska też lubi jeździć bokiem ! Atakujcie zawody sezonowe w drifcie.. Na początek ten, na Eigerze.. Konczy się 6 stycznia. Ja już naklepałem 26 tys chyba Zapraszam
Ja przed chwila zepsułem 28,5K ale na pocieszenie zrobiłem 27 ponad.. Myślę, że do 30 problemu nie bedzie bo to co mi czasem wychodzi w niektórych sektorach to poezja.. Trzeba tylko mieć szczęście i umiejętności żeby wyszło w jednym przejeździe
Przez weekend trochę tam śmigałem i w ogóle nie rozumiem skąd Ci ludzie biorą takie wyniki
Chodzi mi dokładnie o SSR5, pięć odcinków do pokonania, wszystkie robię bokiem na maxa (jeżdże Buick Special '62) i najwięcej ile wyciągnąłem to 12k a rekord jest 24k... WTF!?
Specjalnie do tego ściągnąłem sobie replay kolesia, który wygrywa w stawce i tak naprawdę patrząc obiektywnie robię prawie to samo co on.. ale skąd aż taka różnica ??
Im większa prędkość obracania się opon tym większy score. Tak samo kąt samochodu się liczy. Nie wiem natomiast czy utrzymacie samochodu w jednej pozycji bez bujania go po torze, ma znaczenie.
I may be slow but I'm still ahead of you. Mój kanał Youtube:SasekPL
Komentarz