Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Co Kupic?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Co Kupic?

Mam Pytanko, Mianowicie Chodzi o auto w cenie 100.000Cr - 150.000Cr Poziomy 9-11 Co Najbardziej Polecacie?
    PSN: LogiTivePL
    Gry:
    GT5
    CoD : MW3 - 78lvl .
    Kill Zone3
    za niedługo CoD: BO ;-)

Re: Co Kupic?

Dodge Viper ACR

Komentarz

Nie są to duże pieniądze, dlatego proponuje kupić coś używanego i za resztę kasy tuning zrobić.

Zalecam nie wydawać pieniędzy, dopóki nie jesteśmy do tego zmuszenii tzn. nie mamy auta do wyścigu. :wink:

Komentarz

kup ford gt 08

Komentarz

M5 kosztuje 137,000 Cr. na długo Ci starczy nawet bez tuningu, ja tak zrobiłem zaraz po wbiciu 10 poziomu.

Komentarz

Nissan GT-R z salonu za około 77.000 cr plus tuning za resztę kasy i będzie dobrze Ja tym autem "zjadam" większość przeciwników :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez Marru
              M5 kosztuje 137,000 Cr. na długo Ci starczy nawet bez tuningu, ja tak zrobiłem zaraz po wbiciu 10 poziomu.
              Zamieszczone przez angello67
              Nissan GT-R z salonu za około 77.000 cr plus tuning za resztę kasy i będzie dobrze Ja tym autem "zjadam" większość przeciwników :wink:
              Stać mnie było na obydwa auta wiec kupiłem obydwa :mrgreen: miałem 300k Cr 137,000 Cr. + 77,000 Cr. to jest 214.000Cr(plus tam jakieś grosze )no powiedzmy te 220.000 Cr. tuning 80 k Cr. zostało dużo wiec do obydwu dalem 40k(kaski)
              tuning polegał na:
              New Olej
              New Spojler
              Polakierowania (na oryginalne lakier z ferrari 599B)
              Profesjonalne Zawiechy
              6 biegowa skrzynia biegów
              i Tuning ile kasy zostało
              i prawdę mówiąc M5 lepsze od Nissana na prostych ale Nissan króluje na zakrętach
              Gry:
              GT5
              Kill Zone3

Komentarz

Moje pierwsze poważniejsze auto to RS6, 165 000 cr i tuning do 900 km. :wink:

Komentarz

Polecam Mercedesa

Komentarz

Ja też.
                    NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Nissan GT-R , którego poleciłem po full tuningu ma 827 KM i zapie*dala aż miło :mrgreen:
                      Moim zdaniem jest to wspaniałe auta na początkowym etapie kariery jak i na wyższych poziomach radzi sobie z przeciwnikami.
                      Dla osób, które nie nie mają cierpliwości do rywalizacji autami zbliżonymi osiągami do przeciwników Nissan GT-R rozwiąże wiele problemów :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
                        Nissan GT-R , którego poleciłem po full tuningu ma 827 KM i zapie*dala aż miło :mrgreen:
                        Moim zdaniem jest to wspaniałe auta na początkowym etapie kariery jak i na wyższych poziomach radzi sobie z przeciwnikami.
                        Dla osób, które nie nie mają cierpliwości do rywalizacji autami zbliżonymi osiągami do przeciwników Nissan GT-R rozwiąże wiele problemów :wink:
                        Racja jest dobry. Ale czasem mu przód podskakuje za bardzo w górę, co może być denerwujące na wyboistym Nordschleife... Brakuje mu docisku na przedniej osi, a mimo to jest podsterowny...
                        I may be slow but I'm still ahead of you.
                        Mój kanał Youtube: SasekPL

Komentarz

Proponuje nie zakładać spoilera z tyłu dać szpere na maks bo to auto ma tony przyczepności na tylnej osi. Szpere z przodu rozpiąć a większość mocy przesłać na tył i jest idealnie wyważone. Jedyna wada tego samochodu że jest ciężkie. :mrgreen:

Komentarz

Zamieszczone przez Sqad
                            Proponuje nie zakładać spoilera z tyłu dać szpere na maks bo to auto ma tony przyczepności na tylnej osi. Szpere z przodu rozpiąć a większość mocy przesłać na tył i jest idealnie wyważone. Jedyna wada tego samochodu że jest ciężkie. :mrgreen:
                            A od czego sÄ… zabiegi odchudzania? :mrgreen:
                            Gry:
                            GT5
                            Kill Zone3

Komentarz

Dodge Viper STR10 ACR za 100 000 Cr jest najlepszym wyborem. Po tuningu posiada 980KM i 1109Nm. POLECAM

Komentarz

PracujÄ™...
                              X