Mam Pytanko, Mianowicie Chodzi o auto w cenie 100.000Cr - 150.000Cr Poziomy 9-11 Co Najbardziej Polecacie?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Co Kupic?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Co Kupic?
Zamieszczone przez MarruM5 kosztuje 137,000 Cr. na długo Ci starczy nawet bez tuningu, ja tak zrobiłem zaraz po wbiciu 10 poziomu.Zamieszczone przez angello67Nissan GT-R z salonu za około 77.000 cr plus tuning za resztę kasy i będzie dobrzeJa tym autem "zjadam" większość przeciwników :wink:
)no powiedzmy te 220.000 Cr. tuning 80 k Cr. zostało dużo wiec do obydwu dalem 40k(kaski)
tuning polegał na:
New Olej
New Spojler
Polakierowania (na oryginalne lakier z ferrari 599B)
Profesjonalne Zawiechy
6 biegowa skrzynia biegów
i Tuning ile kasy zostało
i prawdę mówiąc M5 lepsze od Nissana na prostych ale Nissan króluje na zakrętachPSN: LogiTivePL
Gry:
GT5
CoD : MW3 - 78lvl .
Kill Zone3
za niedługo CoD: BO ;-)
Komentarz
-
Nissan GT-R , którego poleciłem po full tuningu ma 827 KM i zapie*dala aż miło :mrgreen:
Moim zdaniem jest to wspaniałe auta na początkowym etapie kariery jak i na wyższych poziomach radzi sobie z przeciwnikami.
Dla osób, które nie nie mają cierpliwości do rywalizacji autami zbliżonymi osiągami do przeciwników Nissan GT-R rozwiąże wiele problemów :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez angello67Nissan GT-R , którego poleciłem po full tuningu ma 827 KM i zapie*dala aż miło :mrgreen:
Moim zdaniem jest to wspaniałe auta na początkowym etapie kariery jak i na wyższych poziomach radzi sobie z przeciwnikami.
Dla osób, które nie nie mają cierpliwości do rywalizacji autami zbliżonymi osiągami do przeciwników Nissan GT-R rozwiąże wiele problemów :wink:
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez SqadProponuje nie zakładać spoilera z tyłu dać szpere na maks bo to auto ma tony przyczepności na tylnej osi. Szpere z przodu rozpiąć a większość mocy przesłać na tył i jest idealnie wyważone. Jedyna wada tego samochodu że jest ciężkie. :mrgreen:PSN: LogiTivePL
Gry:
GT5
CoD : MW3 - 78lvl .
Kill Zone3
za niedługo CoD: BO ;-)
Komentarz
Komentarz