Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Najmocniejsze auto w Twoim garażu.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Najmocniejsze auto w Twoim garażu.

Wczoraj Dostałem PSA xD wiec kupilem na gieldzie Opel Corsa Comfort 1.4 .01 75 koni (chyba) i tuning do 120km sprawil ze autko smiga jak szalone wazy 924kg chce kupic Mitsubishi Lancer Evo V
    PSN: LogiTivePL
    Gry:
    GT5
    CoD : MW3 - 78lvl .
    Kill Zone3
    za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

Rzeczywiście... zapiepsza!

Komentarz

Ford GT 618KM V-max-ok.350km/h(pomałym tuningu)

Komentarz

Dodge Viper GTS '02.

958 KM, po wymianie oleju 1024 KM. Prędkość to około 345-350 km/h na 5 biegu, jednak istnieje 6 bieg, który udało mi się raz wrzucić wyjeżdżając z tunelu aerodynamicznego na Daytona. Obniżony, nieospojlerowany, bo...podoba mi się oryginalna stylistyka karoserii :wink: Napęd oczywiście na tył, skrzynia biegów niemodyfikowana, odciążenie wagi polegało jedynie na wyszczupleniu karoserii, szyby oraz maska oryginalne. Waga 1348 kg.

Samochód prowadzi się jak marzenie. Nie polecam zdecydowanie do wyścigów B-spec na żadnym poziomie kierowcy.

Komentarz

Bugatti Veyron 1185km i popyla najwięcej 423km/h xD no i oczywiscie Toyota Minolta-88CV Race Car '89 która zakręty bierze przy 370km/h a max poleci 410km/h

A-spec 30 lvl
            B-spec 16 lvl

Komentarz

moje volkswagen golf 4

---------------------

Ja mam naj mocniejsze autko Opel Vectra 6300rpm

//Na forum zabrania sie: 6. Pisania w kilku postach jeden pod drugim. (należy użyć opcji "Edytuj"; dozwolone pisanie post pod postem tylko jeżeli pierwszy post jest starszy o 48 godzin od następnego)

Powinienes to wiedziec

Komentarz

Nie pisz posta pod postem to raz, dwa podał byś moc jak się już tak chwalisz tą swoją niemiecką myślą techniczna :mrgreen:

Komentarz

Witam moje najmocniejsze autko to Red Bull X2010 S.Vettel ma 1584 Km,15000rpm / 545 kg
                  zaraz pod nim ESCUDO Dirt Trial Car '98 1065 KM,8000rpm/800 kg
                  potem minolta,formula itd. pozdrawiam remas123

Komentarz

A ja mam Audi RS4 '01. Szkoda, że autka nie ma w wersji Premium, bo je bardzo lubie.
                    Mam tam bodajże 340 km, przy napędzie AWD ładnie lata.
                    Ostatio udało mi się wystartować nim w turnieju europejskich hot hatch'ów. ;D

Robię userbar'y na zamówienie. Chętnych zapraszam na PW.
                    Na Xbox Live znajdziecie mnie pod gamertag'iem: KubaXman .

Komentarz

RS4 340 km?? to poniżej serii, seria RS w tych latach miała bodaj 380km :mrgreen: , startowałeś w Hot hatach ?? hehe przecież to małe hatbacki a nie sportowe limuzyny :mrgreen: oj powinno być lepsze filtrowanie aut do wyścigów

Komentarz

Tak samo ostatnio jechałem celica i wystartowałem w cup carach ;p

@Edit teraz mam Acura DS-X Concept 385km mam tez po lekkim tuningu BMW M5...680km(przygotowałem specjalnie to na wyścig supercarow ) po wymianie oleja z 580 wzroslo do 609 xD Niedlugo wrzuce foty z M5

@Edit2 :
                        RS4 340 km?? to poniżej serii, seria RS w tych latach miała bodaj 380km , startowałeś w Hot hatach ?? hehe przecież to małe hatbacki a nie sportowe limuzyny oj powinno być lepsze filtrowanie aut do wyścigów
                        Sqad zalezy gdzie kupil jak na uzywkach to wiadomo ze nie bedzie mial 380km pozatym mogl oleju nie wymieniac.... moze miec duzy przebieg mi naprzyklad jak kupilem w uzywkach auto to mialo 20000km(bodajze) i mialo 250km a jak kupilem z zerowym to mialo 300km..
                        PSN: LogiTivePL
                        Gry:
                        GT5
                        CoD : MW3 - 78lvl .
                        Kill Zone3
                        za niedługo CoD: BO ;-)

Komentarz

nie no to jasna sprawa że po kupnie wymienia sie olej i robi sie remont silnika

Komentarz

Ja też mam Bugatti Veyrona ma 1247 koni, ale prowadzi się kiepsko.Moje dwie perełki to ferrari 458 italia nie tuningowane (tylko opony wyścigowe) i Mercedesa Sls max tuning i ma około 850 koni a prowadzi się bardzo dobrze :mrgreen:

Komentarz

Obecnie rs4 2001 moc około 630 ps , niebawem wymiana oleju, v-max ponad 390 na dłuższych przełożeniach , standardowo okolice 300-340 w zależności od specyfikacji toru. Napęd 4x4 rozłożony 40/60.

Komentarz

Nie będę oryginalny, pisząc że palmę pierwszeństwa wciąż dzierży Veyron. To co wyprawia ten samochód, szczególnie jeśli chodzi o przyspieszenia przechodzi ludzkie pojęcie. Dla zgrywy pożyczyłem pada, usadziłem brata "za kółkiem" Ferrari (Enzo, Italia czy F40 - dla Bugatti to nie ma znaczenia) podczas gdy sam wybrałem 1000 konnego potwora. Ustawiliśmy się zaraz przed wjazdem do tunelu na SSR7 (swoją drogą, świetne miejsce) - na start oboje ruszyliśmy... kiedy Ferrari wkręcało się na czerwone na jedynce, Veyron pruł już grubo ponad 150. Świetnie to wyglądało z kamery umieszczonej na Ferrarce

To auto coś w sobie ma, bez dwóch zdań...

Komentarz

Pracuję...
                                X