Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wymiana samochodów - ogłoszenia!

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Wymiana aut

Witam
    Mam prośbę czy uźyczył by mi ktoś auta na 2 wyścigi Like The Wind.
    Mam mało postów i mogę przez to być mało wiarygodny dla innych ale w zamian na ten czas moge uzyczyć jakiegoś swojego jeśli kogoś to uspokoi.
    PSN: Noro_PL

http://www.granturismo.pl/forum/view...873bd9e9d7922e

Komentarz

Zamieszczone przez Noro_PL
      Witam
      Mam mało postów i mogę przez to być mało wiarygodny dla innych ale w zamian na ten czas moge uzyczyć jakiegoś swojego jeśli kogoś to uspokoi.
      Jeżeli masz kasę ( a powinieneś mieć ) to kup sobie Corvette z salonu, poddaj modyfikacji wyścigowej, dokup wszystko co możliwe z części tuningowych i jazda. Ja taką bryką bez problemów ich rozniosłem
      Tu masz link jak to wszystko zrobić ---> http://www.youtube.com/watch?feature=iv ... ion_898738
      a jeżeli nie chcesz wydawać kaski to poczekaj na kogoś kto Ci pożyczy. Ja niestety nie mogę, bo nie mam neta

Komentarz

Zamieszczone przez angello67
        Witam
        Jeżeli masz kasę ( a powinieneś mieć ) to kup sobie Corvette z salonu, poddaj modyfikacji wyścigowej, dokup wszystko co możliwe z części tuningowych i jazda. Ja taką bryką bez problemów ich rozniosłem
        Tu masz link jak to wszystko zrobić ---> http://www.youtube.com/watch?feature=iv ... ion_898738
        a jeżeli nie chcesz wydawać kaski to poczekaj na kogoś kto Ci pożyczy. Ja niestety nie mogę, bo nie mam neta
        No tak jak mowiłeś z ZR1 żaden problem wygrać Like the Wind

Komentarz

Pamiętaj! Najpierw zrób modyfikacje wyścigowe, a potem tuninguj.

Komentarz

Zamieszczone przez skunhash
            nie wiem czy wiesz ślimak ale nie które są po 20 000 000
            Nooo a to znaczy że albo ty jesteś leniwy i nie chce ci się marnych 5mln w ciągu niecałych 2 dni uzbierać lub po prostu głupi(I NIE SPRZEDAWAJCIE SAMOCHODÓW BO SIĘ NIE OPŁACA) Ktoś chciał tego Polo GTI? <--- PSN mogę wysłać 2xPolo GTI za 1 RUF RGT '00<--- MUSI BYĆ STANDARD (BEZ TUNINGU) A pro po kradzieży to można się o to nawet sądzić ale nie jestem pewien bo te samochody to są kupowane za wirtualną kasę a nie za rzeczywistą tak jak sam program ale jeżeli chodzi o CHROM LINE CZY STEELTH to chyba tak
            A-spec- 39
            B-spec- 36
            D.Brown - 35 Bardzo opanowany
            H.Schumacher - 32 Średnio opanowany
            T.Dickerson - 31 Średnio porywczy
            I.Bass - 31 Bardzo porywczy
            O.Nowak - 33 50 / 50
            B.Barrios - 31 Średnio opanowany

Komentarz

Ja mam na wymianę RUFy nie tknięte takie jak RGT '00 i CTR2 '96 interesowałoby mnie BMW 320i Touring Car '03 http://www.mygranturismo.net/car_sheet.php?id=78
              Mogę dać oba za to BMW.

Komentarz

ja proponuje zeby admini dowiedzieli sie na temat kto jest oszustem i go zbanowac bo takich nam tu nie potrzeba...

Komentarz

Może ktoś ma udostępnić ferrari na pare minut? :wink: Bajką by było jakby to było to ferrarri z '78 (chyba) przytuningowane żeby starczyło na jeszcze jeden wyścig super furek wyprodukowanych przed 79

w to miejsce oczywiście daje w zastaw inne auto. Kwestia tylko czego kto szuka (przy 17lvlu A-spec) ,rewelacji niema.

Przykłady :

Lambo Gallardo - 750KM (na GALLARDO TROPHY i wyscigi Lamborghini)
                  Bugatti Veyron - prawie 1200 KM ,akurat na wyścigi super aut czy do zdobycia puchary gdzie trzeba bujnąć się do 400km/h

i jeszcze kilka innych autek.

Komentarz

Mam do wymiany:
                    X2010
                    Audi R8 LE Mans Quattro '03 878 KM
                    Enzo po pełnym tuningu 912KM
                    Bugatti Veyron 16.4 '09 976 KM
                    Peugeot 905 Race Car '92 786 KM
                    Lamborghini Gallardo LP 560-4 '08 734 KM
                    Nissan GT-R SpecV '09 780 KM

Szukam czegoś ciekawego i godnego polecenia

PSN ID Malkavian23

Komentarz

Poszukuję jakiegoś auta do wyścigu Niemieckich Samochodów turystycznych w klasie experckiej, niema ktoś do wypożyczenia takiego autka?
                      Z góry dzięki Pozdro

Komentarz

Poszukuję jakiegoś auta do wyścigu Niemieckich Samochodów turystycznych w klasie experckiej, niema ktoś do wypożyczenia takiego autka?
                        Z góry dzięki Pozdro
                        Chodzi o Schwarzwald League A?

coś tam w garażu mam. Pytanie co Ty masz ciekawego co by mi pomogło? :wink:

Komentarz

Poszukuje audi rs4 w tej starszej budzie co tylko w kombi wystepowała,... jakies 98-99 rocznik to jest. Mialem okazje kupic to szkoda kasy bylo teraz kiedy nie ma co z kasa robic to nie moge trafic. Mam ze 3 toyty ft-86 concept albo tank cara dam za tą audice

Komentarz

Potrzebuję Chapparala 2J do wyścigu historycznych samochodów w B Specu. Czy ktoś nie chce się zamienić na jakiś samochodzik. Mam na zbyciu Forda GT 40,
                            C63 AMG, i inne. Ewentualnie pożyczyć na wyścig Chapparala 2J ?
                            Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...

A Spec - 40 level
                            B Spec - 40 level
                            60 x Gold
                            http://www.mygranturismo.net/29102 - garaż

Komentarz

Squad ja mam Audi RS4 w garażu kolo zielona buletka i ma 276HP kupiona na giełdzie nie jeżdżona jak byś chciał a rocznik chyba '98
                              PSN : gacek606

A-spec 30 lvl
                              B-spec 16 lvl

Komentarz

Później do Ciebie napisze,... co chcesz za rs'a??

Komentarz

Pracuję...
                                X