Ferrari F40
mazda 110S
ruf ctr2 '96
golf 1 gti
Lancer Evo GSR '92
Lancia Stratos '73
BUICK SPECIAL
Audi quattro '82
Formula gran turismo
Enzo
Punto '00
Jak ktoś ma jakieś ciekawe auta to tez się dogadamy jakoś :wink:
Witam. Czy miały ktoś na pożyczenie bodajże Toyote 7 (?) (nie pamiętam dokładnej nazwy modelu). Potrzebują przejechać wyścig historycznych aut w A-spec i B-spec. Moja Cobra i Corvette nie dają rady są za wolne a nie mam innej szybszej alternatywy z rocznika poniżej 79r. Pomożecie? Mój ID - alanmaja.
Witam wszystkich
pożyczę auto na jeden wyścig, ewentualnie dwa
Wyścig historycznych samochodów wyścigowych w klasie eksperckiej i "like the wind" w klasie ekstremalnej
nick : rojassh3m
szukam jednego samochodu.... Mianowicie Mojego ulubionego Nissana... Chodzi Mi Tutaj o Piekielne Z czyli Datsun 240z / Nissan S30 ( Te Same Auto )
za niego moge oddac Viper SRT10 ACR po tuningu lub cos innego co mam w garazu
Prosze Pisac Bo Bardzo Mi Zalezy Na Tym Samochodzie Poniewaz Jest z Mojego Ulubionego Anime o Nazwie Wangan Midnight i Zalezy Mi Rowniez Na Tym By Byl Wersji Stock Czyli Bez Tuningu
Wiem ze jest tylko wersja standart ale to mnie nie obchodzi ponizej daje foto bo nie ktorzy nie wiedza co to za auto
+ Poszukuje Jeszcze Porshe/Ruf Yellow Bird i Ferrari Testarosa (Nie jestem pewien czy jest takie auto w grze)
Czekam Na Oferty aha i jutro jak dostane spowrotem pleja z serwisu to sprawdze co jeszcze mam na wymiane i zaraz dopisze
Komentarz